KAYSERİ OSB İÇİN ANAOKULU PROTOKOLÜ İMZALANDI

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2016 - 15:37, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2260+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB İÇİN ANAOKULU PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kayseri OSB ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Anaokulu Protokolü" İmzalandı.
Kayseri OSB ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Anaokulu Protokolü" İmzalandı.         Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokole Vali Süleyman Kamçı, Vali Yardımcısı Gökhan Azcan, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başkan Vekili Şeref Özdemir ve Bölge Müdürü Ali Yaprak, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahameddin Karaköse ve beraberindekiler yer aldı.         Vali Kamçı, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yapılması planlanan 16 derslikli anaokulunun yapımına arsa bağışlayarak katkı sağlayan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetimine teşekkür ettiğini ifade etti.         Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde planlamasının yapıldığını belirten Vali Kamçı, okulun eğitime açılmasıyla birlikte OSB’de çalışan işçilerin çocuklarına önemli bir kolaylık sunulmuş olacağını belirtti.         Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, OSB’de yaklaşık 65 bin çalışan olduğunu ve bu çalışanların çocuklarına yönelik anaokulu ihtiyacı olduğunu anlatarak, önemli bir protokole imza attıklarını ifade etti.         Başkan Nursaçan, görevindeki ilk günlerinde okul yapımı protokolü gibi hayırlı bir işe vesile olan Vali Kamçı’ya da teşekkür etti.         MEB Kayseri İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahameddin Karaköse'de yapılacak olan anaokulunun Kayseri'nin  69. Anaokulu olacağını, Türkiye ortalaması yüzde 55 Kayseri'de ise bu oranın yüzde 59 olduğunu belirtti.         Özellikle sanayi bölgesinde çalışan işçilerimizin çocuklarını bırakacak yerleri olmadığından teknik olarak önemli ve kritik bir iş yapıldığını belirten Karaköse, 8 artı 8 olmak üzere toplam 16 derslikli anaokulu arsasının OSB tarafından verileceğini ve tefrişinin yapılacağını ifade etti.         Tören, okul yapımı protokolüne imzaların atılması ile son buldu.
Kayseri OSB ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Anaokulu Protokolü" İmzalandı.

Kayseri OSB ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Anaokulu Protokolü" İmzalandı.

        Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokole Vali Süleyman Kamçı, Vali Yardımcısı Gökhan Azcan, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başkan Vekili Şeref Özdemir ve Bölge Müdürü Ali Yaprak, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahameddin Karaköse ve beraberindekiler yer aldı.

        Vali Kamçı, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yapılması planlanan 16 derslikli anaokulunun yapımına arsa bağışlayarak katkı sağlayan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetimine teşekkür ettiğini ifade etti.

        Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde planlamasının yapıldığını belirten Vali Kamçı, okulun eğitime açılmasıyla birlikte OSB’de çalışan işçilerin çocuklarına önemli bir kolaylık sunulmuş olacağını belirtti.

        Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, OSB’de yaklaşık 65 bin çalışan olduğunu ve bu çalışanların çocuklarına yönelik anaokulu ihtiyacı olduğunu anlatarak, önemli bir protokole imza attıklarını ifade etti.

        Başkan Nursaçan, görevindeki ilk günlerinde okul yapımı protokolü gibi hayırlı bir işe vesile olan Vali Kamçı’ya da teşekkür etti.

        MEB Kayseri İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahameddin Karaköse'de yapılacak olan anaokulunun Kayseri'nin  69. Anaokulu olacağını, Türkiye ortalaması yüzde 55 Kayseri'de ise bu oranın yüzde 59 olduğunu belirtti.

        Özellikle sanayi bölgesinde çalışan işçilerimizin çocuklarını bırakacak yerleri olmadığından teknik olarak önemli ve kritik bir iş yapıldığını belirten Karaköse, 8 artı 8 olmak üzere toplam 16 derslikli anaokulu arsasının OSB tarafından verileceğini ve tefrişinin yapılacağını ifade etti.

        Tören, okul yapımı protokolüne imzaların atılması ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.