Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın Kadir Gecesi Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2016 - 15:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3092+ kez okundu.
 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın Kadir Gecesi Mesajı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın Kadir Gecesi Mesajı
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın Kadir Gecesi Mesajı   Zaman ve mekânlar, kendilerinde meydana gelen büyük ve önemli olaylarla değer kazanırlar. Kandil geceleri, birlik ve  beraberliğimiz için birer ganimettir.    Kadir Gecesi de, hayırlarla dolu olayların meydana geldiği önemli gecelerden biridir. Bu feyizli, bereketli, bin aydan daha hayırlı geceye bizleri eriştirdiği için Rabbimize hamd ediyor, şükrediyoruz. Yüce Allah’ın kullarına ikramının bol olduğu, günahkar olanların affa uğrayabilecekleri, hatalarından kurtulmak isteyenlerin bu hatalarını affettirebilecekleri bir zaman dilimine, Kadir Gecesine kavuşmuş bulunmaktayız.   Kadir Gecesi, hayatın ve hilkatin ağırlık merkezi gecesidir. Kadir Gecesi, kainata anlamını getiren önemli bir gecedir. İnsan olarak bizi adalete, hakka, fazilet ve ahlâka çağıran, insana insan olarak yaşayabilme, toplumlara ise medeniyet seviyesine yükselme yolunu açan, rahmet yüklü Yüce Kitabımız Kur’ân’la olan bağımızı, akıl ve yürek gücümüzle arttırmamız ve kuvvetlendirmemiz gerekmektedir.   Ancak bu sayede bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin kıymetini, ona hak ettiği şekilde verebiliriz. Ömürlerimizi onarabilir, ömrümüze bereket katabiliriz.    Başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere, tüm İslam Âleminin mübarek Kadir Gecelerini en güzel dilek ve duygularla tebrik ediyor, bu gecenin feyiz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, topyekün insanlığın, özellikle de İslam Dünyasının, geçmekte olduğu zorlu süreçten en kısa zamanda kurtulmasını, akan kan ve gözyaşının bir an önce durmasını, Ramazan Bayramına mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.   Tahir Nursaçan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın Kadir Gecesi Mesajı
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın Kadir Gecesi Mesajı
 
Zaman ve mekânlar, kendilerinde meydana gelen büyük ve önemli olaylarla değer kazanırlar. Kandil geceleri, birlik ve  beraberliğimiz için birer ganimettir. 
 
Kadir Gecesi de, hayırlarla dolu olayların meydana geldiği önemli gecelerden biridir. Bu feyizli, bereketli, bin aydan daha hayırlı geceye bizleri eriştirdiği için Rabbimize hamd ediyor, şükrediyoruz.
Yüce Allah’ın kullarına ikramının bol olduğu, günahkar olanların affa uğrayabilecekleri, hatalarından kurtulmak isteyenlerin bu hatalarını affettirebilecekleri bir zaman dilimine, Kadir Gecesine kavuşmuş bulunmaktayız.
 
Kadir Gecesi, hayatın ve hilkatin ağırlık merkezi gecesidir. Kadir Gecesi, kainata anlamını getiren önemli bir gecedir.
İnsan olarak bizi adalete, hakka, fazilet ve ahlâka çağıran, insana insan olarak yaşayabilme, toplumlara ise medeniyet seviyesine yükselme yolunu açan, rahmet yüklü Yüce Kitabımız Kur’ân’la olan bağımızı, akıl ve yürek gücümüzle arttırmamız ve kuvvetlendirmemiz gerekmektedir.
 
Ancak bu sayede bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin kıymetini, ona hak ettiği şekilde verebiliriz. Ömürlerimizi onarabilir, ömrümüze bereket katabiliriz. 
 
Başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere, tüm İslam Âleminin mübarek Kadir Gecelerini en güzel dilek ve duygularla tebrik ediyor, bu gecenin feyiz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, topyekün insanlığın, özellikle de İslam Dünyasının, geçmekte olduğu zorlu süreçten en kısa zamanda kurtulmasını, akan kan ve gözyaşının bir an önce durmasını, Ramazan Bayramına mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
 
Tahir Nursaçan
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi
Yönetim Kurulu Başkanı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.