KAYSERİ OSB TÜRKİYE – ABD İŞ ÇALIŞMA YEMEĞİNE KATILDI

Ekonomi 11.09.2019 - 11:14, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2310+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB TÜRKİYE – ABD İŞ ÇALIŞMA YEMEĞİNE KATILDI

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Andaç
    ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross’un ülkemizi ziyareti dolayısıyla, TOBB ve ABD Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenen “Turkey- US Business Working Dinner” iş çalışma yemeğine Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Andaç ve işadamı Seyhan Arifoğlu katıldı.   Toplantıda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross ve Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan birer konuşma yaparak; Türkiye ile ABD arasında mobilya, otomotiv, sivil havacılık, tekstil ve diğer sektörlerde mevcut ticaret hacminin 100 milyar dolara çıkarılması için atılacak adımlar, hedef pazarlar, tedarik mekanizmalarının kurulması, ortak işbirliği imkânları, tasarım, esnek üretim, kapasite kullanımı, kalite, verimlilik, planlama, teslimat ve tanıtım konuları üzerinde duruldu.   Ayrıca; muhtelif sektör temsilcileri tarafından çalışmalara dair detaylı bilgiler sunuldu.
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Andaç

 

 

ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross’un ülkemizi ziyareti dolayısıyla, TOBB ve ABD Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenen “Turkey- US Business Working Dinner” iş çalışma yemeğine Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Andaç ve işadamı Seyhan Arifoğlu katıldı.

 

Toplantıda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross ve Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan birer konuşma yaparak; Türkiye ile ABD arasında mobilya, otomotiv, sivil havacılık, tekstil ve diğer sektörlerde mevcut ticaret hacminin 100 milyar dolara çıkarılması için atılacak adımlar, hedef pazarlar, tedarik mekanizmalarının kurulması, ortak işbirliği imkânları, tasarım, esnek üretim, kapasite kullanımı, kalite, verimlilik, planlama, teslimat ve tanıtım konuları üzerinde duruldu.

 

Ayrıca; muhtelif sektör temsilcileri tarafından çalışmalara dair detaylı bilgiler sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.