KAYSERİ OSB GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Teknoloji 25.05.2018 - 06:14, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2382+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nursaçan ,İş Dünyası Olarak; Sanayinin beklentilerine yeterince cevap verilmesi
  Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin geleneksel hale gelen sanayiciler onuruna gerçekleştirdiği iftar yemeği yoğun bir katılım ile bu yılda birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildi. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Kayseri OSB'de faaliyet gösteren sanayiciler başta olmak üzere ilimizde öğrenim gören yerli ve yabancı uyruklu öğrenciler ve diğer katılımcılar yoğun bir ilgi ile katıldı. Akşam ezanının müteakiben dualar eşliğinde oruçların açılmasının ardından Kayseri OSB Tanıtım Filminin izlenmesinden sonra Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan bir konuşma yaptı. Nursaçan konuşmasında; Ramazan, hatalarımızla yüzleşme, kusurlarımızdan arınma ayıdır. Kendi halimize şükrederken, bütün insanlık için esenlik, huzur ve kardeşlik adına neleri yapabileceğimizi bir kez daha düşünme ayıdır Ramazan Şerif. En Büyük Arzumuz; Yangın yerine dönen İslam coğrafyasının yaralarının bir an önce sarılması, huzura, barışa ve kardeşliğe kavuşmasıdır. Yine, Ülkemizin bekası, huzuru ve refahı için her türlü fedakârlığı gösteren kahraman ordumuzun, kahraman güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla beraberdir. Bu uğurda şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan Rahmet ve mağfiret, gazilerimize de acil şifalar dilerim. İş Dünyası Olarak; Sanayinin beklentilerine yeterince cevap verilmesi, ekonominin birinci sırada yer alması, yani “ asıl gündeme dönülmesi “ birinci önceliğimiz olmalıdır. Her türlü sanayi yatırımı yerine, ülkemiz için yüksek katma değer üretebilecek sanayi yatırımlarına yönelmeliyiz. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne, kuruluşundan günümüze kadar emeği geçen ilgili ve yetkili herkese şükranlarımızı sunuyorum. Hayatta olanlar sağlıklı ve uzun ömür, vefat edenlere de Allah’tan Rahmet diliyorum. Allah hiçbir emeği zayi etmez. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde kardeşlik, huzur, bolluk, bereket ve rahmet vardır. Allah, birliğimizin, beraberliğimizin bozulmasına fırsat vermesin, dedi.      
Nursaçan ,İş Dünyası Olarak; Sanayinin beklentilerine yeterince cevap verilmesi

 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin geleneksel hale gelen sanayiciler onuruna gerçekleştirdiği iftar yemeği yoğun bir katılım ile bu yılda birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Kayseri OSB'de faaliyet gösteren sanayiciler başta olmak üzere ilimizde öğrenim gören yerli ve yabancı uyruklu öğrenciler ve diğer katılımcılar yoğun bir ilgi ile katıldı.

Akşam ezanının müteakiben dualar eşliğinde oruçların açılmasının ardından Kayseri OSB Tanıtım Filminin izlenmesinden sonra Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan bir konuşma yaptı.

Nursaçan konuşmasında;

Ramazan, hatalarımızla yüzleşme, kusurlarımızdan arınma ayıdır. Kendi halimize şükrederken, bütün insanlık için esenlik, huzur ve kardeşlik adına neleri yapabileceğimizi bir kez daha düşünme ayıdır

Ramazan Şerif.

En Büyük Arzumuz; Yangın yerine dönen İslam coğrafyasının yaralarının bir an önce sarılması, huzura, barışa ve kardeşliğe kavuşmasıdır.

Yine, Ülkemizin bekası, huzuru ve refahı için her türlü fedakârlığı gösteren kahraman ordumuzun, kahraman güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.

Dualarımız onlarla beraberdir. Bu uğurda şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan Rahmet ve mağfiret, gazilerimize de acil şifalar dilerim.

İş Dünyası Olarak; Sanayinin beklentilerine yeterince cevap verilmesi, ekonominin birinci sırada yer alması, yani “ asıl gündeme dönülmesi “ birinci önceliğimiz olmalıdır. Her türlü sanayi yatırımı yerine, ülkemiz için yüksek katma değer üretebilecek sanayi yatırımlarına yönelmeliyiz.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne, kuruluşundan günümüze kadar emeği geçen ilgili ve yetkili herkese şükranlarımızı sunuyorum. Hayatta olanlar sağlıklı ve uzun ömür, vefat edenlere de Allah’tan Rahmet diliyorum.

Allah hiçbir emeği zayi etmez. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde kardeşlik, huzur, bolluk, bereket ve rahmet vardır. Allah, birliğimizin, beraberliğimizin bozulmasına fırsat vermesin, dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.