KAYSERİ OSB’DE İKİNCİ BİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İÇİN HAYIRSEVER FEVZİ MERCAN İLE ÖN PROTOKOL İMZALANDI

Eğitim 30.08.2019 - 17:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2693+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB’DE İKİNCİ BİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İÇİN HAYIRSEVER FEVZİ MERCAN İLE ÖN PROTOKOL İMZALANDI

Kayseri OSB, uygulamaya dönük örnek ve öncü projelerini tek tek hayata geçiriyor …
Kayseri OSB, uygulamaya dönük örnek ve öncü projelerini tek tek hayata geçiriyor … Son yıllarda her alanda büyük bir gelişme gösteren ülkemizde, sanayinin ihtiyaç duyduğu aranan/nitelikli eleman ihtiyacının karşılanmasına dair önemli adımlar atılmakta, özellikle de mesleki ve teknik eğitim politikalarında çok yararlı çalışmalar yürütülmektedir. Söz konusu gelişmeleri, değişim ve dönüşümü yakından takip eden Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, “Meslek Lisesi Memleket Meselesi “ anlayışından hareketle, işletmelerimizin aranan / nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ilgi ve kabiliyetlerinin geliştirilmesi, meslek sahibi olmalarına yardımcı ve katkı sağlanması amacıyla, bünyesinde bulunan ve ülkemizdeki faaliyet gösteren benzeri eğitim – öğretim kurumları arasında ön sıralarda yer alan Özel Kayseri OSB Teknik Koleji’ne ilave olarak, ikinci bir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılması konusunda önemli bir adıma daha imza attı. 30 Ağustos Zafer Bayramını ülke olarak büyük bir gurur ve iftiharla kutladığımız böyle önemli ve tarihi bir günde, ikinci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bir bölümünün tamamlanması konusunda; Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü adına Başkan Tahir Nursaçan ile ilimizin hayırsever / girişimci işadamlarından Fevzi Mercan arasında bir ön protokol imzalandı. İmza töreninde Kayseri OSB Yönetimi, ilgili ve yetkililer hazır bulundu. İmza töreni, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duası ile tamamlandı. Kayseri OSB Başkan Tahir Nursaçan ve Hayırsever İşadamı Fevzi Mercan, söz konusu eğitim-öğretim kurumunun işletmelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı – uğurlu olsun dilek ve temennisinde bulundu.
Kayseri OSB, uygulamaya dönük örnek ve öncü projelerini tek tek hayata geçiriyor …

Kayseri OSB, uygulamaya dönük örnek ve öncü projelerini tek tek hayata geçiriyor …

Son yıllarda her alanda büyük bir gelişme gösteren ülkemizde, sanayinin ihtiyaç duyduğu aranan/nitelikli eleman ihtiyacının karşılanmasına dair önemli adımlar atılmakta, özellikle de mesleki ve teknik eğitim politikalarında çok yararlı çalışmalar yürütülmektedir.

Söz konusu gelişmeleri, değişim ve dönüşümü yakından takip eden Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, “Meslek Lisesi Memleket Meselesi “ anlayışından hareketle, işletmelerimizin aranan / nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ilgi ve kabiliyetlerinin geliştirilmesi, meslek sahibi olmalarına yardımcı ve katkı sağlanması amacıyla, bünyesinde bulunan ve ülkemizdeki faaliyet gösteren benzeri eğitim – öğretim kurumları arasında ön sıralarda yer alan Özel Kayseri OSB Teknik Koleji’ne ilave olarak, ikinci bir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılması konusunda önemli bir adıma daha imza attı.

30 Ağustos Zafer Bayramını ülke olarak büyük bir gurur ve iftiharla kutladığımız böyle önemli ve tarihi bir günde, ikinci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bir bölümünün tamamlanması konusunda; Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü adına Başkan Tahir Nursaçan ile ilimizin hayırsever / girişimci işadamlarından Fevzi Mercan arasında bir ön protokol imzalandı.

İmza töreninde Kayseri OSB Yönetimi, ilgili ve yetkililer hazır bulundu. İmza töreni, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duası ile tamamlandı.

Kayseri OSB Başkan Tahir Nursaçan ve Hayırsever İşadamı Fevzi Mercan, söz konusu eğitim-öğretim kurumunun işletmelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı – uğurlu olsun dilek ve temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.