KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 16. OLAĞAN MALİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ekonomi 12.05.2018 - 06:43, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3028+ kez okundu.
 

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 16. OLAĞAN MALİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nursaçan, günümüzde güçlü ülke olmanın yolu güçlü bir ekonomik yapıdan geçmektedir.
  Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 16. Olağan Mali Genel Kurulu 11.05.2018 Cuma günü gerçekleştirildi. Divan üyelerinin seçilmesinin ardından gündem maddeleri Genel Kurul üyelerinin onayına sunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Faaliyet Raporunu anlattığı konuşmasında; Ülkemizin kalkınmasında lokomotif görevini üstlenen sanayinin beklentilerine yeterince cevap verilmesi, ekonominin birinci madde haline gelmesi, yani asıl gündeme dönülmesi, birinci önceliğimiz olmalıdır. Günümüzde güçlü ülke olmanın yolu güçlü bir ekonomik yapıdan geçmektedir. Kayseri sanayisi 2017 yılında önemli başarılara imza attı. Kayseri OSB Yönetimi Olarak, hepinizin de yakından şahit olduğu üzere,36 ay gibi kısa bir zaman diliminde önemli ve hatırı sayılır projeleri bölgemize kazandırdık. Bir ülkeyi güçlü yapan, üretim gücüdür. Türkiyemiz için sanayimizi daha nitelikli üretim yapısına kavuşturmak durumundayız. Kaybedecek zamanımız yoktur. Zamanın ruhunu en iyi şekilde ve birlikte okumak zorundayız. Hep birlikte yerinde ve doğru adımlar atmak zorundayız. Hizmet çıtası ve kalitesinin ne kadar üst seviyelere çıkarıldığı herkes tarafından görülmekte ve takdir edilmektedir. Çünkü sizler bu güzel hizmetlere layık olan seçkin insanlarsınız. Gün işbirliği ve güç birliği günüdür, Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. dedi. Gündem maddelerinin tamamının oy çokluğu ile onaylanmasının ardından 16. Olağan Mali Genel sonlandı.  
Nursaçan, günümüzde güçlü ülke olmanın yolu güçlü bir ekonomik yapıdan geçmektedir.

 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 16. Olağan Mali Genel Kurulu 11.05.2018 Cuma günü gerçekleştirildi.

Divan üyelerinin seçilmesinin ardından gündem maddeleri Genel Kurul üyelerinin onayına sunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Faaliyet Raporunu anlattığı konuşmasında;

Ülkemizin kalkınmasında lokomotif görevini üstlenen sanayinin beklentilerine yeterince cevap verilmesi, ekonominin birinci madde haline gelmesi, yani asıl gündeme dönülmesi, birinci önceliğimiz olmalıdır.

Günümüzde güçlü ülke olmanın yolu güçlü bir ekonomik yapıdan geçmektedir.

Kayseri sanayisi 2017 yılında önemli başarılara imza attı.

Kayseri OSB Yönetimi Olarak, hepinizin de yakından şahit olduğu üzere,36 ay gibi kısa bir zaman diliminde önemli ve hatırı sayılır projeleri bölgemize kazandırdık.

Bir ülkeyi güçlü yapan, üretim gücüdür. Türkiyemiz için sanayimizi daha nitelikli üretim yapısına kavuşturmak durumundayız. Kaybedecek zamanımız yoktur. Zamanın ruhunu en iyi şekilde ve birlikte okumak zorundayız. Hep birlikte yerinde ve doğru adımlar atmak zorundayız.

Hizmet çıtası ve kalitesinin ne kadar üst seviyelere çıkarıldığı herkes tarafından görülmekte ve takdir edilmektedir.

Çünkü sizler bu güzel hizmetlere layık olan seçkin insanlarsınız. Gün işbirliği ve güç birliği günüdür, Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. dedi.

Gündem maddelerinin tamamının oy çokluğu ile onaylanmasının ardından 16. Olağan Mali Genel sonlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.