KAYSERİ’DE CORANA VİRÜSTEN İLK CAN KAYBI YAŞANDI

Yaşam 23.03.2020 - 21:05, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2028+ kez okundu.
 

KAYSERİ’DE CORANA VİRÜSTEN İLK CAN KAYBI YAŞANDI

Benli, üzüntüyle belirtmek isterim ki; bugün Kayseri'de ilk kaybımız, umreden
  Kayseri il sağlık müdürü Ali Ramazan Benli yaşanan can kaybı hakkında açıklama yaptı.  Benli, üzüntüyle belirtmek isterim ki; bugün Kayseri'de ilk kaybımız, umreden gelen yaşlı bir misafirimiz oldu. Kendilerini havaalanından hastaneye almıştık. Bu açıdan izole ve ilk günden itibaren yakın takibimizde idi. Merhuma Allahtan rahmet diliyorum. Dedi İl Sağlık Müdürü Benli, bakanımızın da belirttiği gibi yurt dışından gelen vatandaşlarımızın yanında, yurt içinde de temaslı hastalarımızın artık görülüyor olması, evde kalmanın (kendi kendini izole) ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Dün itibariyle ilimizde de temaslı bir vakamız tespit edildi. Ne kadar hazırlıklı olsakta sizlerin bu sürece uyumu çok önemli. Toplu alanlardan uzak duralım. Cenazelere taziyelerimizi telefonla iletelim. Oturmalara ara verelim. Dedi.  
Benli, üzüntüyle belirtmek isterim ki; bugün Kayseri'de ilk kaybımız, umreden

 

Kayseri il sağlık müdürü Ali Ramazan Benli yaşanan can kaybı hakkında açıklama yaptı.

 Benli, üzüntüyle belirtmek isterim ki; bugün Kayseri'de ilk kaybımız, umreden gelen yaşlı bir misafirimiz oldu. Kendilerini havaalanından hastaneye almıştık. Bu açıdan izole ve ilk günden itibaren yakın takibimizde idi. Merhuma Allahtan rahmet diliyorum. Dedi
İl Sağlık Müdürü Benli, bakanımızın da belirttiği gibi yurt dışından gelen vatandaşlarımızın yanında, yurt içinde de temaslı hastalarımızın artık görülüyor olması, evde kalmanın (kendi kendini izole) ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Dün itibariyle ilimizde de temaslı bir vakamız tespit edildi.
Ne kadar hazırlıklı olsakta sizlerin bu sürece uyumu çok önemli.
Toplu alanlardan uzak duralım.
Cenazelere taziyelerimizi telefonla iletelim.
Oturmalara ara verelim. Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.