KAYSERİ’ YE DEĞER KATAN MARKA HES KABLO

Ekonomi 29.05.2015 - 22:52, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1420+ kez okundu.
 

KAYSERİ’ YE DEĞER KATAN MARKA HES KABLO

Marketing Türkiye Dergisi ile Akademetre Araştırma
 Marketing Türkiye Dergisi ile Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama tarafından gerçekleştirilen ‘Kayseri İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’nda Hes Kablo, Kayseri’ye değer katan marka seçildi.Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu organizasyonunda Marketing Türkiye ile Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Kayseri İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’nda Hes Kablo, 'Kayseri’ye değer katan marka ödülü’ne layık görüldü.İlk kez bir şehir özelinde düzenlenen ve Kayseri’ye değer katan markaları öne çıkartan ödüller kapsamında ödüle layık görüldüklerini belirten Hes Kablo Genel Müdür Ticari Yardımcısı Şükrü Kakillioğlu, “Hes Kablo olarak Boydak Holding bünyesinde bugün 130 ülkeye 152 milyon dolar ihracat gerçekleştiren büyük bir markayız. Ürün gamımız, geniş bayi ağımız ve ihracatımızla hem Kayseri’ye hem de Türkiye’ye katma değer yaratıyoruz. ‘Kayseri’ye değer katan marka’ olarak seçilmemiz hem işimizi doğru yaptığımızı bize yeniden gösterdi hem de bize gurur verdi.” diye konuştu.
Marketing Türkiye Dergisi ile Akademetre Araştırma

 Marketing Türkiye Dergisi ile Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama tarafından gerçekleştirilen ‘Kayseri İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’nda Hes Kablo, Kayseri’ye değer katan marka seçildi.

Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu organizasyonunda Marketing Türkiye ile Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Kayseri İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’nda Hes Kablo, 'Kayseri’ye değer katan marka ödülü’ne layık görüldü.

İlk kez bir şehir özelinde düzenlenen ve Kayseri’ye değer katan markaları öne çıkartan ödüller kapsamında ödüle layık görüldüklerini belirten Hes Kablo Genel Müdür Ticari Yardımcısı Şükrü Kakillioğlu, “Hes Kablo olarak Boydak Holding bünyesinde bugün 130 ülkeye 152 milyon dolar ihracat gerçekleştiren büyük bir markayız. Ürün gamımız, geniş bayi ağımız ve ihracatımızla hem Kayseri’ye hem de Türkiye’ye katma değer yaratıyoruz. ‘Kayseri’ye değer katan marka’ olarak seçilmemiz hem işimizi doğru yaptığımızı bize yeniden gösterdi hem de bize gurur verdi.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.