KAYSERİ OSB''DEN AÇIKLAMA

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2016 - 17:09, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2333+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB''DEN AÇIKLAMA

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, bölgede faaliyet gösteren bir firmanın sahibi tarafından yapılan açıklamaların
    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, bölgede faaliyet gösteren bir firmanın sahibi tarafından yapılan açıklamaların, kurumu yıpratmak ve kamuoyunu yanlış yönlendirmek maksadıyla açıklama yapıldığını bildirdi.  Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yaptığı yazılı açıklamasında, “Bölgemizde faaliyet gösteren bir firma sahibi tarafından 22.03.2016 tarihinde basına bazı açıklamalarda bulunulmuştur. 25.03.2016 Cuma günü yapılacak olan 14. Olağan Mali Genel Kurul münasebetiyle Bölgemizce hazırlanan ve Genel Kurul Üyelerimize önceden gönderilen ‘Faaliyet Raporu’ içeriği ile ilgili olarak; Kurumumuzu yıpratmak, kamuoyunu yanlış ve bilinçli olarak yönlendirmek için maksatlı bir şekilde yapılan açıklamalar tamamen gerçek dışı bilgilerden oluşmuş ve Faaliyet Raporu içerisinde yer alan mali tabloların analizinden tamamen yoksun, kasıtlı olarak saptırılmış ve kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir” ifadesinde bulundu. Nursaçan yazılı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Göreve geldiğimiz 04.05.2015 tarihinden itibaren Kayseri OSB tarihinde ilk kez yürütmekte olduğu hizmetleri ‘Bağımsız Denetim Kurumu’na incelettiren, iş ve işlemlerinde tamamen açık, şeffaf ve ortak aklı öne çıkaran bir anlayış ve sorumluluk bilinci ile hareket eden Yönetim Kurulumuz, söz konusu Bağımsız Denetim Kurumu’na OSB’nin son 5 yılına ait iş ve işlemlerini de denetlettirmiş, hazırlanan rapor gereği yapılmak üzere ilgili Bakanlığa iletilmiştir. Keza göreve geldiğimiz günden bu güne kadar kendi dönemimizde yapılan tüm faaliyetler, Bağımsız Denetçi Kurula denetlettirilmiştir. Bu duyuru ve açıklamalar, eldeki bilgi ve belgelerin yanlış yorumlanarak, mesnetsiz ve maksatlı iddiaların, kamuoyunda yanlış anlamalara sebebiyet vermesini önlemek adına yayımlanmıştır. İddia edilen konulara ilişkin detaylı ve ispatlı açıklamalar 25.03.2016 tarihinde yapılacak olan 14. Olağan Mali Genel Kurul’unda Genel Kurul Üyelerimizin bilgisine sunulacaktır. Durumu başta Genel Kurul Üyelerimiz ve kamuoyunun bilgilerine ve takdirine sunarız.”  
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, bölgede faaliyet gösteren bir firmanın sahibi tarafından yapılan açıklamaların

 

 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, bölgede faaliyet gösteren bir firmanın sahibi tarafından yapılan açıklamaların, kurumu yıpratmak ve kamuoyunu yanlış yönlendirmek maksadıyla açıklama yapıldığını bildirdi. 
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yaptığı yazılı açıklamasında, “Bölgemizde faaliyet gösteren bir firma sahibi tarafından 22.03.2016 tarihinde basına bazı açıklamalarda bulunulmuştur.


25.03.2016 Cuma günü yapılacak olan 14. Olağan Mali Genel Kurul münasebetiyle Bölgemizce hazırlanan ve Genel Kurul Üyelerimize önceden gönderilen ‘Faaliyet Raporu’ içeriği ile ilgili olarak;


Kurumumuzu yıpratmak, kamuoyunu yanlış ve bilinçli olarak yönlendirmek için maksatlı bir şekilde yapılan açıklamalar tamamen gerçek dışı bilgilerden oluşmuş ve Faaliyet Raporu içerisinde yer alan mali tabloların analizinden tamamen yoksun, kasıtlı olarak saptırılmış ve kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir” ifadesinde bulundu.
Nursaçan yazılı açıklamasını şu şekilde sürdürdü:


“Göreve geldiğimiz 04.05.2015 tarihinden itibaren Kayseri OSB tarihinde ilk kez yürütmekte olduğu hizmetleri ‘Bağımsız Denetim Kurumu’na incelettiren, iş ve işlemlerinde tamamen açık, şeffaf ve ortak aklı öne çıkaran bir anlayış ve sorumluluk bilinci ile hareket eden Yönetim Kurulumuz, söz konusu Bağımsız Denetim Kurumu’na OSB’nin son 5 yılına ait iş ve işlemlerini de denetlettirmiş, hazırlanan rapor gereği yapılmak üzere ilgili Bakanlığa iletilmiştir.


Keza göreve geldiğimiz günden bu güne kadar kendi dönemimizde yapılan tüm faaliyetler, Bağımsız Denetçi Kurula denetlettirilmiştir.


Bu duyuru ve açıklamalar, eldeki bilgi ve belgelerin yanlış yorumlanarak, mesnetsiz ve maksatlı iddiaların, kamuoyunda yanlış anlamalara sebebiyet vermesini önlemek adına yayımlanmıştır.


İddia edilen konulara ilişkin detaylı ve ispatlı açıklamalar 25.03.2016 tarihinde yapılacak olan 14. Olağan Mali Genel Kurul’unda Genel Kurul Üyelerimizin bilgisine sunulacaktır.
Durumu başta Genel Kurul Üyelerimiz ve kamuoyunun bilgilerine ve takdirine sunarız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.