KAYMAKAMLIĞIMIZ YAPILAN SALDIRI HACILAR İNSANINI DERİNDEN ÜZDÜ

Asayiş 17.02.2016 - 19:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1963+ kez okundu.
 

KAYMAKAMLIĞIMIZ YAPILAN SALDIRI HACILAR İNSANINI DERİNDEN ÜZDÜ

SUÇLUNUN YAKALANAMAMASIDA HACILAR İNSANINI DERİNDEN ÜZECEKTİR
   SUÇLUNUN  YAKALANAMAMASINDA HACILAR İNSANINI DERİNDEN ÜZECEKTİR   Üç gün önce Hacılarda bir olay yaşandı, Hacılar kaymakamlık binasının 11 adet camı kimliği belirsiz bir kişi tarafından kırıldı. Şimdi bazı vatandaşlarımız bunda ne var canım birkaç cam değil mi diyebilirler bu birkaç cam meselesi değil Hacılar gibi devletine milletine bağlı ilçemizde hiçbir zaman bir devlet dairesine kamu kuruluşuna veya kamu çalışanına zarar verecek bir olay  gerçekleşmemiştir. Bu olay hiçbir Hacılarlı hemşerimizin tasrif etmeyeceği ve hatta nefretle kınayacağı bir olaydır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, Hacılar’da emniyet güçleri olayı detaylı olarak incelemekte olup komu ile ilgili geniş çaplı araştırmalarına devam etmektedirler.  Hacılar gibi küçük bir ilçede bu olayın en kısa zamanda çözüleceğini ve ilçemizde şerefli Türk devletinin temsil noktası olan kaymakamlığımıza yapılan saldırının failinin bir an önce bulunacağından eminiz.  Bu saldırgan bulunmazsa bu şekilde haysiyetsizce yapılan bir saldırıyı kimin gerçekleştirdiğini bilmeyen Hacılar insanı bizim içimizden nasıl bu şekilde bir insan çıkar diye üzülmeye devam edecek.  Bu olayı Hacılarlı biri yaptıysa bizde bilelim ve bu gibi insanları aramızda barındırmayalım. Ama bu işi Hacılarlı bir vatandaşımız yapmadı da bazı sebeplerden dolayı bu olayın faili bulunmazsa veya kamuoyuna açıklanmazsa  şu da bilinmeli, bu bütün Hacıları ilgilendirir,  kimsenin bu ilçenin vatanına bağlı insanlarını töhmet altında bırakmaya cesaret edeceğini de zannetmiyorum. Bu konuda Hacılar emniyetine güvenimiz tam bu gibi olayların devam etmemesi için zanlının bir an önce yalanmasını beklemekteyiz. HİÇ BİRŞEY HACILARIN ONURUNDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR                   
SUÇLUNUN YAKALANAMAMASIDA HACILAR İNSANINI DERİNDEN ÜZECEKTİR

 

 SUÇLUNUN  YAKALANAMAMASINDA HACILAR İNSANINI DERİNDEN ÜZECEKTİR

 

Üç gün önce Hacılarda bir olay yaşandı, Hacılar kaymakamlık binasının 11 adet camı kimliği belirsiz bir kişi tarafından kırıldı. Şimdi bazı vatandaşlarımız bunda ne var canım birkaç cam değil mi diyebilirler bu birkaç cam meselesi değil Hacılar gibi devletine milletine bağlı ilçemizde hiçbir zaman bir devlet dairesine kamu kuruluşuna veya kamu çalışanına zarar verecek bir olay  gerçekleşmemiştir. Bu olay hiçbir Hacılarlı hemşerimizin tasrif etmeyeceği ve hatta nefretle kınayacağı bir olaydır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, Hacılar’da emniyet güçleri olayı detaylı olarak incelemekte olup komu ile ilgili geniş çaplı araştırmalarına devam etmektedirler.  Hacılar gibi küçük bir ilçede bu olayın en kısa zamanda çözüleceğini ve ilçemizde şerefli Türk devletinin temsil noktası olan kaymakamlığımıza yapılan saldırının failinin bir an önce bulunacağından eminiz.  Bu saldırgan bulunmazsa bu şekilde haysiyetsizce yapılan bir saldırıyı kimin gerçekleştirdiğini bilmeyen Hacılar insanı bizim içimizden nasıl bu şekilde bir insan çıkar diye üzülmeye devam edecek.  Bu olayı Hacılarlı biri yaptıysa bizde bilelim ve bu gibi insanları aramızda barındırmayalım. Ama bu işi Hacılarlı bir vatandaşımız yapmadı da bazı sebeplerden dolayı bu olayın faili bulunmazsa veya kamuoyuna açıklanmazsa  şu da bilinmeli, bu bütün Hacıları ilgilendirir,  kimsenin bu ilçenin vatanına bağlı insanlarını töhmet altında bırakmaya cesaret edeceğini de zannetmiyorum. Bu konuda Hacılar emniyetine güvenimiz tam bu gibi olayların devam etmemesi için zanlının bir an önce yalanmasını beklemekteyiz.

HİÇ BİRŞEY HACILARIN ONURUNDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.