KAYMAKAM ÜLGÜL’DEN BAŞKAN EKİCİ’YE ZİYARET

Gündem 28.09.2016 - 12:46, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2841+ kez okundu.
 

KAYMAKAM ÜLGÜL’DEN BAŞKAN EKİCİ’YE ZİYARET

Hacılar Kaymakamlığına vekâlet eden Kaymakam adayı Sedat Ülgül,
Hacılar Kaymakamlığına vekâlet eden Kaymakam adayı Sedat Ülgül, Belediye Başkanı Doğan Ekici’yi makamında ziyaret etti.Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kaymakam Ülgül’e Hacılar İlçesi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaymakam vekilinin ilçede görev yapacak olmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Ekici “Belediye olarak, Sayın Kaymakamımıza her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Kendisine ilçemizde yapacağı görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.Belediyeyi daha sık ziyaret edeceklerini söyleyen Hacılar Kaymakam Vekili Sedat Ülgül ise ”Sayın Belediye Başkanımızla el ele başarılı çalışmalarda buluşmayı ümit ediyorum ve teşekkür ediyorum.” dedi.Hacılar İlçesinde Kaymakam adayı olarak üç ay süre ile görev yapacak olan Hacılar Kaymakam vekili Sedat Ülgül, 2013 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Burdur Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Mesleğine adım attı. Burdur Valiliğinde valilik stajını, Antalya ilinde Mülkiye teftiş stajını, Mersin-Silifke ve Bolu-Gerede ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamladı. İngilizce ve Fransızca bilen Sedat Ülgül evli ve bir çocuk babasıdır.
Hacılar Kaymakamlığına vekâlet eden Kaymakam adayı Sedat Ülgül,

Hacılar Kaymakamlığına vekâlet eden Kaymakam adayı Sedat Ülgül, Belediye Başkanı Doğan Ekici’yi makamında ziyaret etti.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kaymakam Ülgül’e Hacılar İlçesi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
Kaymakam vekilinin ilçede görev yapacak olmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Ekici “Belediye olarak, Sayın Kaymakamımıza her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Kendisine ilçemizde yapacağı görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Belediyeyi daha sık ziyaret edeceklerini söyleyen Hacılar Kaymakam Vekili Sedat Ülgül ise ”Sayın Belediye Başkanımızla el ele başarılı çalışmalarda buluşmayı ümit ediyorum ve teşekkür ediyorum.” dedi.
Hacılar İlçesinde Kaymakam adayı olarak üç ay süre ile görev yapacak olan Hacılar Kaymakam vekili Sedat Ülgül, 2013 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Burdur Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Mesleğine adım attı. Burdur Valiliğinde valilik stajını, Antalya ilinde Mülkiye teftiş stajını, Mersin-Silifke ve Bolu-Gerede ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamladı. İngilizce ve Fransızca bilen Sedat Ülgül evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.