KALDER İSTİŞARE KURULU ERKUT İNŞAAT A.Ş.’DE TOPLANDI

Ekonomi 05.10.2019 - 11:14, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1158+ kez okundu.
 

KALDER İSTİŞARE KURULU ERKUT İNŞAAT A.Ş.’DE TOPLANDI

Turkuaz Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Özkaya, Kilim Mobilya A.Ş.
  KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Erkut Korkmaz Başkanlığında ve ev sahipliğinde Erkut İnşaat A.Ş.’de toplandı. Toplantının diğer katılımcıları Turkuaz Seramik A.Ş. Tedarik Zinciri Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Özkaya, Kilim Mobilya A.Ş. Kalite Yönetim Sistemleri Müdürü Veysel Aslankaya, Orta Anadolu T.A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Nihan Sert, KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın ve GençKal Sorumlusu Bilal Kızak idi. Toplantının gündem maddesi 5. Erciyes Mükemmellik Zirvesi idi. Korkmaz, 5. Erciyes Mükemmellik Zirvesi hazırlığında gelinen son durumda etkinlik programı ve bütçe ile ilgili kurula bilgi paylaştı. Korkmaz, Kayseri’de düzenlenen Erciyes Mükemmellik Zirvesi etkinliğinin daha fazla katılımcıya duyurulduğunu, Kayseri sanayicileri tarafından KalDer’in her geçen yıl daha fazla önem kazandığını belirterek birbirinden farklı başarılara imza atan kurumların değerli yöneticilerini ağırladıklarını dile getirdi. Korkmaz ayrıca bu yıl da katılımcıların beklentilerini karşılayacak bir program hazırlandığını belirterek geçen yıl ki memnuniyet oranı yakalayacaklarını dile getirdi.
Turkuaz Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Özkaya, Kilim Mobilya A.Ş.

 

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Erkut Korkmaz Başkanlığında ve ev sahipliğinde Erkut İnşaat A.Ş.’de toplandı.

Toplantının diğer katılımcıları Turkuaz Seramik A.Ş. Tedarik Zinciri Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Özkaya, Kilim Mobilya A.Ş. Kalite Yönetim Sistemleri Müdürü Veysel Aslankaya, Orta Anadolu T.A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Nihan Sert, KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın ve GençKal Sorumlusu Bilal Kızak idi.

Toplantının gündem maddesi 5. Erciyes Mükemmellik Zirvesi idi.

Korkmaz, 5. Erciyes Mükemmellik Zirvesi hazırlığında gelinen son durumda etkinlik programı ve bütçe ile ilgili kurula bilgi paylaştı.

Korkmaz, Kayseri’de düzenlenen Erciyes Mükemmellik Zirvesi etkinliğinin daha fazla katılımcıya duyurulduğunu, Kayseri sanayicileri tarafından KalDer’in her geçen yıl daha fazla önem kazandığını belirterek birbirinden farklı başarılara imza atan kurumların değerli yöneticilerini ağırladıklarını dile getirdi. Korkmaz ayrıca bu yıl da katılımcıların beklentilerini karşılayacak bir program hazırlandığını belirterek geçen yıl ki memnuniyet oranı yakalayacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.