İYİ PARTİ HACILAR İLÇE BİNASI MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ekonomi 09.06.2018 - 07:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3179+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ HACILAR İLÇE BİNASI MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bağcı , Hacılar insanı Kayseri sanayisinin, ekonomisinin mihenk taşını
  İYİ Parti Hacılar İlçe Başkanlığı binasının açılışını İl Başkanı Emine BAĞCI, İl Divan Kurulu üyeleri ve milletvekili adaylarının  katılımları ile gerçekleştirildi. İyi parti ilçe başkanı Alper Ceyhan Hacılar ilçe teşkilatı olarak zoru başardık ve güzel bir birliktelikle teşkilatımızı açarak çalışmamalarımıza başladık. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz ilçe teşkilatımızın açılışına katılan il başkanımız milletvekili adaylarımız ve misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz dedi. İyi parti Kayseri İl Başkanı Emine Bağcı, Hacılar’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bağcı , Hacılar insanı Kayseri sanayisinin, ekonomisinin mihenk taşını oluşturmakta. Bu yüzden çok önemli bir ilçemiz, ama diğer yandan uygulanan yanlış ekonomik politikalardan dolayı organize sanayinden işler durma noktasına geldi. Sanayide ağırlıklı olarak Hacılarlı iş adamlarından olduğunu düşününce en büyük zararı Hacılar insanı görmekte. Bu kötü gidişata dur demek için Hacılar insanının İyi partiden yana tercihlerini kullanması gerektiğini düşünüyorum dedi . İyi parti milletvekili adayı Hüseyin Tekin Hacılarda bulanmaktan büyük mutluluk duymaktayız. İyi  parti  teşkilatları ve milletvekilleri olarak 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere hazırlanıyoruz. Bütün İyi’ler olarak Türkiye cumhuriyeti için istediğimiz şeyler, yargı bağımsızlığı, kuvvetler ayrılığı ve cumhuriyetin kurucu değerlerine dönüş.  2002 yılında 2018 yılının başına kadar toplanan iki trilyondan fazla paranın çar çur edildiği ,beton ekonomiden uzaklaşarak, sanayinin endüstrinin ekonominin  ve  eğitimin yeniden toparlanması için iyi partinin iktidarına ihtiyaç var. Yüzünü güneşe dön sloganımızda olduğu gibi yeniden güzel günlere ulaşacağından eminim dedi. İyi parti milletvekili adayı   Fatih Eryılmaz,değerli Hacılarlılar hepiniz gündemi takip ediyorsunuz seçime 15 gün kaldı ülkemizin ve adaletin geleceği için bu süre içinde iyi çalışıp İyi’lerin kazanması ,Türkiye’nin kazanması için çok çalışalım dedi. Yapılan konuşmalardan sonra kesilen kurbala iyi parti hacılar ilçe teşkilatının açılışı yapıldı    
Bağcı , Hacılar insanı Kayseri sanayisinin, ekonomisinin mihenk taşını

 

İYİ Parti Hacılar İlçe Başkanlığı binasının açılışını İl Başkanı Emine BAĞCI, İl Divan Kurulu üyeleri ve milletvekili adaylarının  katılımları ile gerçekleştirildi. İyi parti ilçe başkanı Alper Ceyhan Hacılar ilçe teşkilatı olarak zoru başardık ve güzel bir birliktelikle teşkilatımızı açarak çalışmamalarımıza başladık. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz ilçe teşkilatımızın açılışına katılan il başkanımız milletvekili adaylarımız ve misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz dedi. İyi parti Kayseri İl Başkanı Emine Bağcı, Hacılar’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bağcı , Hacılar insanı Kayseri sanayisinin, ekonomisinin mihenk taşını oluşturmakta. Bu yüzden çok önemli bir ilçemiz, ama diğer yandan uygulanan yanlış ekonomik politikalardan dolayı organize sanayinden işler durma noktasına geldi. Sanayide ağırlıklı olarak Hacılarlı iş adamlarından olduğunu düşününce en büyük zararı Hacılar insanı görmekte. Bu kötü gidişata dur demek için Hacılar insanının İyi partiden yana tercihlerini kullanması gerektiğini düşünüyorum dedi . İyi parti milletvekili adayı Hüseyin Tekin Hacılarda bulanmaktan büyük mutluluk duymaktayız. İyi  parti  teşkilatları ve milletvekilleri olarak 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere hazırlanıyoruz. Bütün İyi’ler olarak Türkiye cumhuriyeti için istediğimiz şeyler, yargı bağımsızlığı, kuvvetler ayrılığı ve cumhuriyetin kurucu değerlerine dönüş.  2002 yılında 2018 yılının başına kadar toplanan iki trilyondan fazla paranın çar çur edildiği ,beton ekonomiden uzaklaşarak, sanayinin endüstrinin ekonominin  ve  eğitimin yeniden toparlanması için iyi partinin iktidarına ihtiyaç var. Yüzünü güneşe dön sloganımızda olduğu gibi yeniden güzel günlere ulaşacağından eminim dedi.

İyi parti milletvekili adayı   Fatih Eryılmaz,değerli Hacılarlılar hepiniz gündemi takip ediyorsunuz seçime 15 gün kaldı ülkemizin ve adaletin geleceği için bu süre içinde iyi çalışıp İyi’lerin kazanması ,Türkiye’nin kazanması için çok çalışalım dedi. Yapılan konuşmalardan sonra kesilen kurbala iyi parti hacılar ilçe teşkilatının açılışı yapıldı
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.