İTFAİYE GÖNÜLLÜLERİNDEN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE ANLAMLI ZİYARET

Sağlık 04.08.2017 - 16:28, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1408+ kez okundu.
 

İTFAİYE GÖNÜLLÜLERİNDEN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE ANLAMLI ZİYARET

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, Büyükşehir itfaiye ekibi
İTFAİYE GÖNÜLLÜLERİNDEN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE ANLAMLI ZİYARET   Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, Büyükşehir itfaiye ekibi, Ahi Evran Teknik Anadolu Lisesi ve İtfaiyecilik Bölümü, muhtelif okullarda öğrenim gören “ itfaiye gönüllüleri “ nden oluşan bir öğrenci grubu, OSB İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette; itfaiye gönüllüsü öğrenciler tarafından, işitme engelli vatandaşlarımız adına hareket etmek, her bireyin bir engelli adayı olabileceği düşünülerek, toplumumuzun bu kesime olan dikkatlerini çekmek ve farkındalık ortaya koymak adına düzenlenen programda; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra İtfaiyeci Duası okundu. Daha sonra Şehitler Ölmez Türküsü seslendirildi. Günün anısına, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, OSB Bölge Müdürü Ali Yaprak’a, yangın söndürme seti hediye etti. Tüm kesimleri ilgilendiren yangın hizmeti gibi hayati bir konuda kurumlar arası işbirliği ve dayanışmanın önemi dile getirildi. İtfaiye Gönüllüsü öğrenci grubunun bilgi, görgü ve deneyimlerine katkı sağlamak adına, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İtfaiye Müdürlüğü ekibi tarafından bir tatbikat gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, Büyükşehir itfaiye ekibi

İTFAİYE GÖNÜLLÜLERİNDEN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE ANLAMLI ZİYARET

 

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, Büyükşehir itfaiye ekibi, Ahi Evran Teknik Anadolu Lisesi ve İtfaiyecilik Bölümü, muhtelif okullarda öğrenim gören “ itfaiye gönüllüleri “ nden oluşan bir öğrenci grubu, OSB İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyarette; itfaiye gönüllüsü öğrenciler tarafından, işitme engelli vatandaşlarımız adına hareket etmek, her bireyin bir engelli adayı olabileceği düşünülerek, toplumumuzun bu kesime olan dikkatlerini çekmek ve farkındalık ortaya koymak adına düzenlenen programda; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra İtfaiyeci Duası okundu. Daha sonra Şehitler Ölmez Türküsü seslendirildi.

Günün anısına, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, OSB Bölge Müdürü Ali Yaprak’a, yangın söndürme seti hediye etti. Tüm kesimleri ilgilendiren yangın hizmeti gibi hayati bir konuda kurumlar arası işbirliği ve dayanışmanın önemi dile getirildi.

İtfaiye Gönüllüsü öğrenci grubunun bilgi, görgü ve deneyimlerine katkı sağlamak adına, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İtfaiye Müdürlüğü ekibi tarafından bir tatbikat gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.