İŞ VE SİYASET DÜNYASI HASAN ALİ KİLCİ'NİN YEMEĞİNDE BULUŞTU

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2015 - 19:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2718+ kez okundu.
 

İŞ VE SİYASET DÜNYASI HASAN ALİ KİLCİ'NİN YEMEĞİNDE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Hasan Ali Kilci tarafından Tuana restoranda verilen yemeğe katılım muhteşemdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Hasan Ali Kilci tarafından Tuana restoranda verilen yemeğe katılım muhteşemdi. MHP Milletvekili adayı Hasan Ali Kilci tarafından organize edilen yemeğe MHP geçmişten bu güne görev yapan il, ilçe ve ocak başkanları, belediye başkan adayları, belediye başkanları, milletvekili adayları, aday adayları, taş medreseli ülkücüler, iş adamları, Kayseri’de DYP de siyaset yapan eski milletvekilleri ,ANAP ta görev yapmış il ve ilçe başkanları, ve davetliler katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili adayı Hasan Ali Kilci, MHP’nin tek başına iktidara doğru emin adımlarla yürüdüğünü ifade etti. Kilci, “Umarım 7 Haziran akşamı sandıklardan 1. Parti olarak çıkıp emeklerimizin karşılığını en iyi şekilde alacağız” dedi. Kayseri’nin merkezindeki Tuana Restaurant’ta yoğun katılım ile düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde konuşan MHP Kayseri Milletvekili Adayı Hasan Ali Kilci, “7 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. Yoğun çalışma temposu içerisinde Kayseri’nin tüm ilçelerini gezerek tüm seçmen ile buluşmaya özen gösterdik. Sıkılmadık el bırakılmamış, dokunulmadık yürek kalmamıştır. Umarım 7 Haziran akşamı sandıklardan 1. Parti olarak çıkıp emeklerimizin karşılığını en iyi şekilde alacağız” diye konuştu. Hasan Ali Kilci, “İlimizde ticaretin girdiği girdabı anlatmak için geçmişte sayısı 3 olan icra dairesi sayısının günümüzde 8’e çıkmış olduğu gerçeğini hatırlatmak yeterli olacaktır. Tüm bunların farkında olup bizimle yürüyen herkesten Allah razı olsun. Türk milleti kendine huzurlu geleceği baki kılacak Milliyetçi Hareket Partisini tercih etmiş, bu kararında da baki kalacaktır. Sokak sokak gezerek rüşvet dağıtacak ve milletimizi yalanla kandırmaya çalışacak kişilere sesleniyoruz, boşuna uğraşmayın. Çünkü milletimizi kandıracak para henüz basılmamış, çeyrek altın üretilmemiş, havalar ısınmış milletimizin kömüre ihtiyacı kalmamıştır. Milletimiz ufuklardan doğan milliyetçi iktidarın yüreklere verdiği huzurla ısınmaktadır” dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Hasan Ali Kilci tarafından Tuana restoranda verilen yemeğe katılım muhteşemdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Hasan Ali Kilci tarafından Tuana restoranda verilen yemeğe katılım muhteşemdi.

MHP Milletvekili adayı Hasan Ali Kilci tarafından organize edilen yemeğe MHP geçmişten bu güne görev yapan il, ilçe ve ocak başkanları, belediye başkan adayları, belediye başkanları, milletvekili adayları, aday adayları, taş medreseli ülkücüler, iş adamları, Kayseri’de DYP de siyaset yapan eski milletvekilleri ,ANAP ta görev yapmış il ve ilçe başkanları, ve davetliler katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili adayı Hasan Ali Kilci, MHP’nin tek başına iktidara doğru emin adımlarla yürüdüğünü ifade etti. Kilci, “Umarım 7 Haziran akşamı sandıklardan 1. Parti olarak çıkıp emeklerimizin karşılığını en iyi şekilde alacağız” dedi.

Kayseri’nin merkezindeki Tuana Restaurant’ta yoğun katılım ile düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde konuşan MHP Kayseri Milletvekili Adayı Hasan Ali Kilci, “7 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. Yoğun çalışma temposu içerisinde Kayseri’nin tüm ilçelerini gezerek tüm seçmen ile buluşmaya özen gösterdik. Sıkılmadık el bırakılmamış, dokunulmadık yürek kalmamıştır. Umarım 7 Haziran akşamı sandıklardan 1. Parti olarak çıkıp emeklerimizin karşılığını en iyi şekilde alacağız” diye konuştu. Hasan Ali Kilci, “İlimizde ticaretin girdiği girdabı anlatmak için geçmişte sayısı 3 olan icra dairesi sayısının günümüzde 8’e çıkmış olduğu gerçeğini hatırlatmak yeterli olacaktır. Tüm bunların farkında olup bizimle yürüyen herkesten Allah razı olsun. Türk milleti kendine huzurlu geleceği baki kılacak Milliyetçi Hareket Partisini tercih etmiş, bu kararında da baki kalacaktır. Sokak sokak gezerek rüşvet dağıtacak ve milletimizi yalanla kandırmaya çalışacak kişilere sesleniyoruz, boşuna uğraşmayın. Çünkü milletimizi kandıracak para henüz basılmamış, çeyrek altın üretilmemiş, havalar ısınmış milletimizin kömüre ihtiyacı kalmamıştır. Milletimiz ufuklardan doğan milliyetçi iktidarın yüreklere verdiği huzurla ısınmaktadır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.