İPEK MOBİLYA PROJE BAZLI TEŞVİK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI

Ekonomi 09.04.2018 - 12:32, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2439+ kez okundu.
 

İPEK MOBİLYA PROJE BAZLI TEŞVİK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI

Proje Bazlı Teşvik Sistemi" kapsamında teşvik belgesi almaya hak kazanan firmalar belli oldu
  Proje Bazlı Teşvik Sistemi" kapsamında teşvik belgesi almaya hak kazanan firmalar belli oldu. Kayseri’den İpek Mobilya’da bu teşvikten yaralanan firmalar arasında yer aldı.  23 adet yatırım projesi için teşvik belgesi düzenlenirken, yatırımların toplam tutarı 135 milyar TL olacak. Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında desteklenecek 135 Milyar TL tutarındaki 23 proje ile yaklaşık 35 bin kişiye doğrudan istihdam yaratılması öngörülüyor. Söz konusu projeler ile yaratılacak dolaylı istihdamın ise 134 bin kişinin üzerinde olması bekleniyor. Yatırımların hayata geçirilmesiyle cari açık üzerinde yıllık teşvik belgesi almaya hak kazanan 14 firmanın arasında İpek Mobilya’nın da bulunmasının Kayseri’de istihdama büyük katkı sağlaması beklenmekte.  
Proje Bazlı Teşvik Sistemi" kapsamında teşvik belgesi almaya hak kazanan firmalar belli oldu

 

Proje Bazlı Teşvik Sistemi" kapsamında teşvik belgesi almaya hak kazanan firmalar belli oldu. Kayseri’den İpek Mobilya’da bu teşvikten yaralanan firmalar arasında yer aldı.  23 adet yatırım projesi için teşvik belgesi düzenlenirken, yatırımların toplam tutarı 135 milyar TL olacak.

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında desteklenecek 135 Milyar TL tutarındaki 23 proje ile yaklaşık 35 bin kişiye doğrudan istihdam yaratılması öngörülüyor. Söz konusu projeler ile yaratılacak dolaylı istihdamın ise 134 bin kişinin üzerinde olması bekleniyor. Yatırımların hayata geçirilmesiyle cari açık üzerinde yıllık teşvik belgesi almaya hak kazanan 14 firmanın arasında İpek Mobilya’nın da bulunmasının Kayseri’de istihdama büyük katkı sağlaması beklenmekte.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.