İLKOKUL İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİ BİLAL AKAR’DAN BAŞKAN ÖZDOĞAN’A ANLAMLI ZİYARET

Kültür 23.03.2021 - 17:56, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1319+ kez okundu.
 

İLKOKUL İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİ BİLAL AKAR’DAN BAŞKAN ÖZDOĞAN’A ANLAMLI ZİYARET

Bilal İsmail Akar, Hacılar
  Hacılar Saffet Arslan İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Bilal İsmail Akar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret ederek, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okudu. Başkan Özdoğan Akar’a kitap ve oyuncak hediye etti. 8 yaşındaki ikinci sınıf öğrencisi Bilal İsmail Akar, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyarak Başkan Özdoğan’ın gönlünü fethetti. Evin en küçük çocuğu olduğunu söyleyen Bilal İsmail Akar, annesi Ayşe Akar ile birlikte Başkan Özdoğan’ı makamında ziyaret etti. Akar ailesi ile bir süre sohbet eden Başkan Özdoğan, küçük İsmail’e okul hayatında başarılar diledi. İstiklal Marşı’nı büyük bir coşkuyla okuyan Akar, marşın sonunda Mehmet Akif Ersoy’un veciz sözü “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” sözünü hatırlattı. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek minik öğrenciye çeşitli hediyeler verdi.
Bilal İsmail Akar, Hacılar

 

Hacılar Saffet Arslan İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Bilal İsmail Akar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret ederek, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okudu. Başkan Özdoğan Akar’a kitap ve oyuncak hediye etti.

8 yaşındaki ikinci sınıf öğrencisi Bilal İsmail Akar, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyarak Başkan Özdoğan’ın gönlünü fethetti. Evin en küçük çocuğu olduğunu söyleyen Bilal İsmail Akar, annesi Ayşe Akar ile birlikte Başkan Özdoğan’ı makamında ziyaret etti. Akar ailesi ile bir süre sohbet eden Başkan Özdoğan, küçük İsmail’e okul hayatında başarılar diledi.

İstiklal Marşı’nı büyük bir coşkuyla okuyan Akar, marşın sonunda Mehmet Akif Ersoy’un veciz sözü “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” sözünü hatırlattı. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek minik öğrenciye çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.