HAYIRSEVER İŞ ADAMLARIMIZDAN FEVZİ MERCAN VEFAT ETTİ

Yaşam 29.09.2020 - 18:04, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2347+ kez okundu.
 

HAYIRSEVER İŞ ADAMLARIMIZDAN FEVZİ MERCAN VEFAT ETTİ

İlçemizin hayırsever iş adamı Fevzi Mercan
  İlçemizin hayırsever iş adamı Fevzi Mercan rahatsızlığından dolayı yatmakta olduğu Erciyes üniversitesi tıp fakültesinde akşam saatlerinde vefat etti. Fevzi Mercan ilçemizde yapılan eğitimden, sağlığa ve spora kadar bir çok alanda yaptığı hizmetle biliyordu. Mercan sadece Hacılarda değil başta Erciyes üniversitesi olmak üzere şehrimizin bir çok yerinde de eser bırakan bir işadamıydı.  Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz  
İlçemizin hayırsever iş adamı Fevzi Mercan

 

İlçemizin hayırsever iş adamı Fevzi Mercan rahatsızlığından dolayı yatmakta olduğu Erciyes üniversitesi tıp fakültesinde akşam saatlerinde vefat etti.

Fevzi Mercan ilçemizde yapılan eğitimden, sağlığa ve spora kadar bir çok alanda yaptığı hizmetle biliyordu. Mercan sadece Hacılarda değil başta Erciyes üniversitesi olmak üzere şehrimizin bir çok yerinde de eser bırakan bir işadamıydı.  Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.