HASRET BİTİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2019 - 08:31, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2753+ kez okundu.
 

HASRET BİTİYOR

İlçemizde yıllar boyu büyük eksikliğini hissettiğimiz Spor Tesisinde
İlçemizde yıllar boyu büyük eksikliğini hissettiğimiz Spor Tesisinde (Futbol Sahası) sona gelindi.  Akyazı Mahallesi'nde bulunan ve daha önce bir kısmı kamulaştırılan futbol sahasında, Mercan Ailesi ve Ankara'da ikamet eden Hiper Ailesi'ne ait olan kısımları için de anlaşma sağlandı.  İki ailenin de Hacılar gençliğine hizmet için kendi hisselerini bağışlamaları ile yürütülen çalışmalar hız kazandı. Hayırsever iş adamlarımızdan Fevzi Mercan, yapılacak olan futbol sahasının yapımını üstleneceği ve en kısa zamanda Hacılar gençliğinin hizmetine sunulacağını belirtildi.     Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan “Belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere her zaman destek olduk. Belediye Başkan Yardımcılığımdan başlayarak ilçede gençlerimizin zamanlarını geçirebileceği ortamları sağlayacak birçok projeyi hayata geçirdik. Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi ve Hacılar Kafe & Restoran bunlara birer örnektir. Geçtiğimiz dönemde önemli bir yol kat ettiğimiz ve yeni dönemde de en önemli projelerimiz içerisinde bulunan, Hacılar Spor Tesisi'nin mülkiyet sorununu çözmek için seçimlerden hemen sonra çalışmalara hız verdik. Sahanın yapılacağı alan üzerinde hakları olan hemşerilerimizle yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Kendileri de Hacılar gençliği için yapılacak olan bu tesis için mevcut hisselerini spor tesisi yapılması için Belediyemize devrettiler. Kullanım hakkı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nde olan alanın Belediye'ye devri içinde Meclisimizden karar çıkarttık. Bu sayede tesisin yapılacağı alanın tamamının mülkiyet sorununu çözmüş olduk. Tesisin yapımı için hayırsever iş adamımız Sayın Fevzi Mercan'la yaptığımız görüşmeler sonucunda, Fevzi Mercan amcamız sahanın yapımını üstlendi. En kısa zamanda tesisin yapılması için çalışmalara başlayacağız ve ilçemize yakışan bu projeyi geçlerimizin hizmetine sunmuş olacağız.  Süper amatör ligde ilçemizi temsil eden Hacılar Erciyessporumuz da bu sayede modern bir tesise kavuşmuş olacak. Futbolcularımızın başarılarının katlanarak devam edeceğine güvenim tamdır. Hacılar Futbol Sahası Projesinin hayat geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen kıymetli büyüğümüz Fevzi Mercan olmak üzere hayırsever hemşerilerimize, yardımcım Ersel Elcuman ve ekibime çok teşekkür ediyorum.” dedi.
İlçemizde yıllar boyu büyük eksikliğini hissettiğimiz Spor Tesisinde

İlçemizde yıllar boyu büyük eksikliğini hissettiğimiz Spor Tesisinde (Futbol Sahası) sona gelindi.  Akyazı Mahallesi'nde bulunan ve daha önce bir kısmı kamulaştırılan futbol sahasında, Mercan Ailesi ve Ankara'da ikamet eden Hiper Ailesi'ne ait olan kısımları için de anlaşma sağlandı. 
İki ailenin de Hacılar gençliğine hizmet için kendi hisselerini bağışlamaları ile yürütülen çalışmalar hız kazandı. Hayırsever iş adamlarımızdan Fevzi Mercan, yapılacak olan futbol sahasının yapımını üstleneceği ve en kısa zamanda Hacılar gençliğinin hizmetine sunulacağını belirtildi. 
   Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan “Belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere her zaman destek olduk. Belediye Başkan Yardımcılığımdan başlayarak ilçede gençlerimizin zamanlarını geçirebileceği ortamları sağlayacak birçok projeyi hayata geçirdik. Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi ve Hacılar Kafe & Restoran bunlara birer örnektir. Geçtiğimiz dönemde önemli bir yol kat ettiğimiz ve yeni dönemde de en önemli projelerimiz içerisinde bulunan, Hacılar Spor Tesisi'nin mülkiyet sorununu çözmek için seçimlerden hemen sonra çalışmalara hız verdik. Sahanın yapılacağı alan üzerinde hakları olan hemşerilerimizle yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Kendileri de Hacılar gençliği için yapılacak olan bu tesis için mevcut hisselerini spor tesisi yapılması için Belediyemize devrettiler. Kullanım hakkı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nde olan alanın Belediye'ye devri içinde Meclisimizden karar çıkarttık. Bu sayede tesisin yapılacağı alanın tamamının mülkiyet sorununu çözmüş olduk. Tesisin yapımı için hayırsever iş adamımız Sayın Fevzi Mercan'la yaptığımız görüşmeler sonucunda, Fevzi Mercan amcamız sahanın yapımını üstlendi. En kısa zamanda tesisin yapılması için çalışmalara başlayacağız ve ilçemize yakışan bu projeyi geçlerimizin hizmetine sunmuş olacağız.  Süper amatör ligde ilçemizi temsil eden Hacılar Erciyessporumuz da bu sayede modern bir tesise kavuşmuş olacak. Futbolcularımızın başarılarının katlanarak devam edeceğine güvenim tamdır. Hacılar Futbol Sahası Projesinin hayat geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen kıymetli büyüğümüz Fevzi Mercan olmak üzere hayırsever hemşerilerimize, yardımcım Ersel Elcuman ve ekibime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.