HASAN ALİ KİLCİ BERAAT ETTİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2015 - 23:46, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2722+ kez okundu.
 

HASAN ALİ KİLCİ BERAAT ETTİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) eski başkanlarından Hasan Ali Kilci
Kayseri Ticaret Odası (KTO) eski başkanlarından Hasan Ali Kilci ile yönetim kurulu üyeleri, bakanlık müfettişlerinin raporları doğrultusunda haklarında görevi kötüye kullanma ve usulsüz harcamalarda bulundukları gerekçesiyle açılan davada beraat ettiler.  KTO’nun iki dönem başkanlığını yapan Hasan Ali Kilci ve 10 arkadaşıyla ilgili görevi kötüye kullanma ve usulsüz harcamalar konusunda Ticaret Bakanlığı müfettişlerinin şikayeti üzerine haklarında 3. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılmıştı. Dava sonuçlandı. Mahkeme heyeti iddia edilen suçlamaların gerçekleşmediği gerekçesiyle eski başkan Hasan Ali Kilci, Başkan vekillleri Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, Mustafa Erçalık, Şaban Solmaz, muhasip üye Mehmet Lafçı, üyeler Mehmet Satır, İbrahim Karahisarlı, Metin Soylu, Ali Aydın, Ömer Oskaybaş ve Hamit Alaş’ı suçsuz buldu ve beraat kararı verdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) eski başkanlarından Hasan Ali Kilci

Kayseri Ticaret Odası (KTO) eski başkanlarından Hasan Ali Kilci ile yönetim kurulu üyeleri, bakanlık müfettişlerinin raporları doğrultusunda haklarında görevi kötüye kullanma ve usulsüz harcamalarda bulundukları gerekçesiyle açılan davada beraat ettiler. 

KTO’nun iki dönem başkanlığını yapan Hasan Ali Kilci ve 10 arkadaşıyla ilgili görevi kötüye kullanma ve usulsüz harcamalar konusunda Ticaret Bakanlığı müfettişlerinin şikayeti üzerine haklarında 3. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılmıştı. Dava sonuçlandı. Mahkeme heyeti iddia edilen suçlamaların gerçekleşmediği gerekçesiyle eski başkan Hasan Ali Kilci, Başkan vekillleri Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, Mustafa Erçalık, Şaban Solmaz, muhasip üye Mehmet Lafçı, üyeler Mehmet Satır, İbrahim Karahisarlı, Metin Soylu, Ali Aydın, Ömer Oskaybaş ve Hamit Alaş’ı suçsuz buldu ve beraat kararı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.