HARUN ÖZDEMİR AK PARTİDEN HACILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINA BAŞVURDU

Siyaset 17.11.2018 - 14:24, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2087+ kez okundu.
 

HARUN ÖZDEMİR AK PARTİDEN HACILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINA BAŞVURDU

Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan şirketlerde
  Ak partiden aday adaylığı başvuruları sonlandı . Hacılardan belediye başkan adayı olmak için üç başvuru gerçekleşirken Harun Özdemir'in adaylığı ile başvuru sayısı dört oldu. 1979 yılında Kayseri’nin Hacılar ilçesinde doğmuş olan Harun ÖZEMİR, ilk ve  orta öğretimini Kayseri’de yapmış,  Lisans eğitimini Balıkesir’de tamamladıktan sonra  Kayseri’ye dönmüştür. Evli ve İki çocuk babasıdır.  Harun ÖZDEMİR Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait   olan şirketlerde kendisine verilen görev ve sorumlulukları başarı ile yerine getirmiştir. (  Sosyal tesis, cafe, restorant müdürlükleri ve  Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığının planlamış olduğu  faaliyetleri organize etme  v.s) ) Bu organizasyonlar içerisinde görev alan Harun Özdemir başarısına karşılık olarak,  Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği Makamında Özel Kalem olarak göreve getirilmiştir. 2012 yılında Kayseri’de faaliyet gösteren 4 şubesi ve 1 adet üretim fabrikası bulunan   Kayseri’nin en yüksek müşteri ve üretim kapasitesine sahip,olan   Elmacıoğlu İskender restoranttan kendisine yapılan  Genel Müdürlük teklifini kabul etmiş ve halen görevine başarıyla devam etmektedir.
Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan şirketlerde

 

Ak partiden aday adaylığı başvuruları sonlandı . Hacılardan belediye başkan adayı olmak için üç başvuru gerçekleşirken Harun Özdemir'in adaylığı ile başvuru sayısı dört oldu.

1979 yılında Kayseri’nin Hacılar ilçesinde doğmuş olan Harun ÖZEMİR, ilk ve  orta öğretimini Kayseri’de yapmış,  Lisans eğitimini Balıkesir’de tamamladıktan sonra  Kayseri’ye dönmüştür. Evli ve İki çocuk babasıdır.  Harun ÖZDEMİR Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait   olan şirketlerde kendisine verilen görev ve sorumlulukları başarı ile yerine getirmiştir. (  Sosyal tesis, cafe, restorant müdürlükleri ve  Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığının planlamış olduğu  faaliyetleri organize etme  v.s) ) Bu organizasyonlar içerisinde görev alan Harun Özdemir başarısına karşılık olarak,  Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği Makamında Özel Kalem olarak göreve getirilmiştir.

2012 yılında Kayseri’de faaliyet gösteren 4 şubesi ve 1 adet üretim fabrikası bulunan   Kayseri’nin en yüksek müşteri ve üretim kapasitesine sahip,olan   Elmacıoğlu İskender restoranttan kendisine yapılan  Genel Müdürlük teklifini kabul etmiş ve halen görevine başarıyla devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.