HAGİAD’DAN OSMANLI’DAN CUMHURİYET’E EKONOMİK KRİZLERİN TEMELLERİ PROGRAMI

Ekonomi 24.10.2018 - 22:05, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1025+ kez okundu.
 

HAGİAD’DAN OSMANLI’DAN CUMHURİYET’E EKONOMİK KRİZLERİN TEMELLERİ PROGRAMI

Hacılar Genç İş Adamları Derneği (HAGİAD) tarafından düzenlen
Hacılar Genç İş Adamları Derneği (HAGİAD) tarafından düzenlen Erciyes Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Mehmet Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı “Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Ekonomik Krizlerin Temelleri” isimli söyleşiye Hacılar Belediyesi Başkan Vekili Bilal Özdoğan, belediye meclis üyeleri,HAGİAD yönetim kurulu,Hacılarlı iş adamları ve HAGİAD Gençlik Platformu üyeleri katıldı. Söyleşi açılış konuşmasını yapan HAGİAD Yönetim Kurulu, Başkanı Mustafa Nebi Doğan açılış konuşmasında; ”HAGİAD olarak, iş adamlarımızla birlikte sürekli konferans ve söyleşi programları düzenleyerek iş adamlarımızla sürekli fikir alışverişi yapıyoruz. Bugün de geçmişten bu yana Türk Ekonomisinde yaşanan krizler ve çözüm yollarını konuşacağız”    dedi. Söyleşi programı Prof. Dr. Mehmet Şahin’in Konuşması ile devam etti.  
Hacılar Genç İş Adamları Derneği (HAGİAD) tarafından düzenlen

Hacılar Genç İş Adamları Derneği (HAGİAD) tarafından düzenlen Erciyes Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Mehmet Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı “Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Ekonomik Krizlerin Temelleri” isimli söyleşiye Hacılar Belediyesi Başkan Vekili Bilal Özdoğan, belediye meclis üyeleri,HAGİAD yönetim kurulu,Hacılarlı iş adamları ve HAGİAD Gençlik Platformu üyeleri katıldı.

Söyleşi açılış konuşmasını yapan HAGİAD Yönetim Kurulu, Başkanı Mustafa Nebi Doğan açılış konuşmasında; ”HAGİAD olarak, iş adamlarımızla birlikte sürekli konferans ve söyleşi programları düzenleyerek iş adamlarımızla sürekli fikir alışverişi yapıyoruz. Bugün de geçmişten bu yana Türk Ekonomisinde yaşanan krizler ve çözüm yollarını konuşacağız”    dedi. Söyleşi programı Prof. Dr. Mehmet Şahin’in Konuşması ile devam etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.