HACILAR'DAN İLK ADAY ADAYI PROF. DR. OSMAN CEYHAN

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2015 - 19:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2449+ kez okundu.
 

HACILAR'DAN İLK ADAY ADAYI PROF. DR. OSMAN CEYHAN

7 Haziran 2015 milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarının istifası bugün doluyor, Erciyes üniversitesi halk sağlığı
7 Haziran 2015 milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarının istifası bugün doluyor, Erciyes üniversitesi halk sağlığı ana bilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Ceyhan üniversitedeki görevinden Milliyetçi Hareket Partisinden Kayseri milletvekili adayı olmak için istifa etti. Prof. Dr. Osman CEYHAN KİMDİR ?   1950 Yılında Kayseri’nin HACILAR İlçesinde doğan Osman CEYHAN İlk ve Orta Öğretimini Hacılar da tamamladı. 1968 yılında Kayseri Lisesinden mezun olan CEYHAN Aynı yıl Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesine girdi ve 1973 yılında mezun oldu. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin asistanlık sınavına girdi ve kazandı. 1983 yılında Yardımcı Doçent olarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine tayin oldu. Burada Doçent ve Profesör lük unvanlarını aldı, Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Müdür Yardımcılğı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu Evli ve 3 çocuk babasıdır.   Çalıştığı ve Kurduğu Sivil Toplum Kuruluşları :                                                                                                                       1- Hacılar Kültür ve Yardımlaşma derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesi 2- Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları merkezi derneğinin kurucusu ve başkanı 3- Türk Ocakları Kayseri Şubesi kurucusu ve 3 dönem başkanı (Genel Merkez Delegesi) 4- Kayseri Valiliği Çevre Koruma Vakfı başkan yardımcılığı (13 yıl) 5- Türkuaz izcilik ve doğa sporları ve radyo amatörleri derneği kurucusu ve 15 yıl süre ile başkanlığını yaptı. Bu dernek bünyesinde arama-kurtarma ekipleri kurdu ve İzmit depreminde yardıma gittiler. 6- Türkeli Eğitim, hizmet ve Sağlık Vakfı kurucusu ve başkanı 7- Üniversite Akademi ve Yüksekokul Asistanları (ÜNAY) derneği kurucusu ve Sayın Devlet BAHÇELİ’nin başkanlık döneminde Yönetim Kurulu Üyesi ve (Muhasip Üye) 8- Hacılarda Genç Ülkücüler derneğinin kuruluşuna öncülük etmiştir. 9- Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneğinin 3 dönem Başkanlığını yapmıştır. 10- Kayseri de yapılan Azerbaycan ve Karabağ mitinglerinde tertip komitesi başkanı olarak görev almıştır.   Hacılarda Sağlık Ocaklarının yapımında öncülük etmiş ve İlçeye binalar kazandırmıştır.  
7 Haziran 2015 milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarının istifası bugün doluyor, Erciyes üniversitesi halk sağlığı

7 Haziran 2015 milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarının istifası bugün doluyor, Erciyes üniversitesi halk sağlığı ana bilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Ceyhan üniversitedeki görevinden Milliyetçi Hareket Partisinden Kayseri milletvekili adayı olmak için istifa etti.

Prof. Dr. Osman CEYHAN KİMDİR ?

 

1950 Yılında Kayseri’nin HACILAR İlçesinde doğan Osman CEYHAN İlk ve Orta Öğretimini Hacılar da tamamladı. 1968 yılında Kayseri Lisesinden mezun olan CEYHAN Aynı yıl Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesine girdi ve 1973 yılında mezun oldu. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin asistanlık sınavına girdi ve kazandı. 1983 yılında Yardımcı Doçent olarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine tayin oldu. Burada Doçent ve Profesör lük unvanlarını aldı, Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Müdür Yardımcılğı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Çalıştığı ve Kurduğu Sivil Toplum Kuruluşları :                                                                                                                       1- Hacılar Kültür ve Yardımlaşma derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesi

2- Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları merkezi derneğinin kurucusu ve başkanı

3- Türk Ocakları Kayseri Şubesi kurucusu ve 3 dönem başkanı (Genel Merkez Delegesi)

4- Kayseri Valiliği Çevre Koruma Vakfı başkan yardımcılığı (13 yıl)

5- Türkuaz izcilik ve doğa sporları ve radyo amatörleri derneği kurucusu ve 15 yıl süre ile başkanlığını yaptı. Bu dernek bünyesinde arama-kurtarma ekipleri kurdu ve İzmit depreminde yardıma gittiler.

6- Türkeli Eğitim, hizmet ve Sağlık Vakfı kurucusu ve başkanı

7- Üniversite Akademi ve Yüksekokul Asistanları (ÜNAY) derneği kurucusu ve Sayın Devlet BAHÇELİ’nin başkanlık döneminde Yönetim Kurulu Üyesi ve (Muhasip Üye)

8- Hacılarda Genç Ülkücüler derneğinin kuruluşuna öncülük etmiştir.

9- Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneğinin 3 dönem Başkanlığını yapmıştır.

10- Kayseri de yapılan Azerbaycan ve Karabağ mitinglerinde tertip komitesi başkanı olarak görev almıştır.

 

Hacılarda Sağlık Ocaklarının yapımında öncülük etmiş ve İlçeye binalar kazandırmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.