Hacılar Zinde Gençlik, Üniversiteli Öğrenciler ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Eğitim 28.06.2015 - 14:59, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2497+ kez okundu.
 

Hacılar Zinde Gençlik, Üniversiteli Öğrenciler ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

  Kayseri Hacılar Zinde Gençlik Spor Kulübü, üniversiteli öğrenciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. 25 Haziran 2015 Perşembe günü Nezih Kültür Merkezinde gerçekleştirilen iftar yemeğine çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. İftar yemeğinin ardından Hacılar İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, üniversiteli öğrencilerle bir araya gelerek karşılıklı sohbet etti. Program sonunda salavatlaşma yapılarak teravih namazını kılmak için camilere gidildi.  

 

Kayseri Hacılar Zinde Gençlik Spor Kulübü, üniversiteli öğrenciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

25 Haziran 2015 Perşembe günü Nezih Kültür Merkezinde gerçekleştirilen iftar yemeğine çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. İftar yemeğinin ardından Hacılar İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, üniversiteli öğrencilerle bir araya gelerek karşılıklı sohbet etti.

Program sonunda salavatlaşma yapılarak teravih namazını kılmak için camilere gidildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.