HACILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BURS KAYITLARI BAŞLADI

Eğitim 02.09.2015 - 20:28, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3027+ kez okundu.
 

HACILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BURS KAYITLARI BAŞLADI

Dernek başkanı H. Hüseyin Gürdoğan yaptığı açıklamada. Derneğimiz ihtiyaç
  Hacılar sanayici ve iş adamları tarafından kurularak faaliyete geçirilen Hacılar yardımlaşma ve dayanışma derneğini eğitime verdiği destek artarak devam ediyor. Hacılarda faaliyet gösteren derneğin, kuruluş  amaçları içerisinde bulunan eğitime destek programı çerçevesinde halen 1200 öğrenciye eğitim bursu verilmekte. Dernek başkanı H. Hüseyin Gürdoğan yaptığı açıklamada. Derneğimiz  ihtiyaç sahiplerine gıda ve nakdi yardımlarda bulunmakta, fakat  en önemli faaliyetlerinin eğitime destek yönünde olduğunu belirterek Hacılar’da  bulun okullarımızın ihtiyaçlarına karşılamalarına yardımcı olduklarını ve eğitim desteğine ayrı bir bütçe ayırarak  hali hazırda 1200 öğrenciye eğitim yardımında bulunduklarını 2015-2016 eğitim yılında da 4 yıllık üniversite kazanan öğrencilere burs vermeye devam edeceklerini belirtti. Gürdoğan, derneğe burs için başvuracakların Hacılar nüfusuna kayıtlı olmaları, şehir içi ve şehir dışında 4 yıllık üniversitelere yerleşmiş olmaları gerektiğini belirterek 2 yıllık lisans eğitimi alacaklara burs vermeyeceklerini, ayrıca tam burslu olarak özel ve devlet üniversitelerini kazananlara dernek tarafından burs verileceğini ama yarı bursu üniversiteye kayıt yaptıranların burslardan yararlanma imkanlarının olmadığını belirterek Hacılarda derneğin faaliyetlerini devam ettirmesi için destek olan bütün sanayici ve iş adamlarına teşekkür etti. Gürdoğan burs için baş vuracak olan öğrencilerin Hacılar yeni mahallede bulunan dernek binasına aşağıda yazılan belgelerle baş vurmaları gerekmekte. ÖĞRENCİ BELGESİ, NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ, İKAMETGÂH İLMÜHABERİ, MAAŞ BORDROSU (ANNE VEYA BABASININ) EMEKLİLER İÇİN BANKA CÜZDANI. TÜRKİYE FİNANS BANKASI HESAP NUMARASI 2 ADET FOTOĞRAF, NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ
Dernek başkanı H. Hüseyin Gürdoğan yaptığı açıklamada. Derneğimiz ihtiyaç

 

Hacılar sanayici ve iş adamları tarafından kurularak faaliyete geçirilen Hacılar yardımlaşma ve dayanışma derneğini eğitime verdiği destek artarak devam ediyor.

Hacılarda faaliyet gösteren derneğin, kuruluş  amaçları içerisinde bulunan eğitime destek programı çerçevesinde halen 1200 öğrenciye eğitim bursu verilmekte. Dernek başkanı H. Hüseyin Gürdoğan yaptığı açıklamada. Derneğimiz  ihtiyaç sahiplerine gıda ve nakdi yardımlarda bulunmakta, fakat  en önemli faaliyetlerinin eğitime destek yönünde olduğunu belirterek Hacılar’da  bulun okullarımızın ihtiyaçlarına karşılamalarına yardımcı olduklarını ve eğitim desteğine ayrı bir bütçe ayırarak  hali hazırda 1200 öğrenciye eğitim yardımında bulunduklarını 2015-2016 eğitim yılında da 4 yıllık üniversite kazanan öğrencilere burs vermeye devam edeceklerini belirtti. Gürdoğan, derneğe burs için başvuracakların Hacılar nüfusuna kayıtlı olmaları, şehir içi ve şehir dışında 4 yıllık üniversitelere yerleşmiş olmaları gerektiğini belirterek 2 yıllık lisans eğitimi alacaklara burs vermeyeceklerini, ayrıca tam burslu olarak özel ve devlet üniversitelerini kazananlara dernek tarafından burs verileceğini ama yarı bursu üniversiteye kayıt yaptıranların burslardan yararlanma imkanlarının olmadığını belirterek Hacılarda derneğin faaliyetlerini devam ettirmesi için destek olan bütün sanayici ve iş adamlarına teşekkür etti. Gürdoğan burs için baş vuracak olan öğrencilerin Hacılar yeni mahallede bulunan dernek binasına aşağıda yazılan belgelerle baş vurmaları gerekmekte.

ÖĞRENCİ BELGESİ, NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ, İKAMETGÂH İLMÜHABERİ, MAAŞ BORDROSU (ANNE VEYA BABASININ) EMEKLİLER İÇİN BANKA CÜZDANI. TÜRKİYE FİNANS BANKASI HESAP NUMARASI 2 ADET FOTOĞRAF, NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.