HACILAR ÜLKÜ OCAKLARI SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2017 - 16:44, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1180+ kez okundu.
 

HACILAR ÜLKÜ OCAKLARI SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 103 yıl önceki 1. Dünya Savaşı sırasında
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 103 yıl önceki 1. Dünya Savaşı sırasında Allahuekber dağlarında şehit olan 90 bin Mehmetçik için Hacılar Ülkü Ocakları E.K.V tarafından Hacılar Ülkü Ocakları binasında düzenlenen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Hacılar Ülkü Ocakları 2. Başkanı Uğur Çıtırkı yaptığı açılış konuşmasında , Daha düşmanla yüz yüze çarpışmaya bile fırsat bulamadan donarak can veren kahraman şehitlerimizin destanı olan Sarıkamış’ın bir ulusun kaderinin tersine döndüğü yerin adı olduğunu belirterek “Biliyoruz ki bu acıyı kelimelerle tarif edebilmek imkansız. Tarihini, mazisini, kahramanlarını tanımayan bir milletin, geleceğini inşa etmesinin imkansız olduğu gerçeğini bildiğimiz için Sarıkamış’ı ve on binlerce kahraman şehidimizi anmak adına bu programı düzenledik.” dedi. Program Kuram-ı Kerim Tilaveti ,şiir ve  sinevizyon gösterimi yapılarak son buldu
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 103 yıl önceki 1. Dünya Savaşı sırasında

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 103 yıl önceki 1. Dünya Savaşı sırasında Allahuekber dağlarında şehit olan 90 bin Mehmetçik için Hacılar Ülkü Ocakları E.K.V tarafından Hacılar Ülkü Ocakları binasında düzenlenen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Hacılar Ülkü Ocakları 2. Başkanı Uğur Çıtırkı yaptığı açılış konuşmasında , Daha düşmanla yüz yüze çarpışmaya bile fırsat bulamadan donarak can veren kahraman şehitlerimizin destanı olan Sarıkamış’ın bir ulusun kaderinin tersine döndüğü yerin adı olduğunu belirterek “Biliyoruz ki bu acıyı kelimelerle tarif edebilmek imkansız. Tarihini, mazisini, kahramanlarını tanımayan bir milletin, geleceğini inşa etmesinin imkansız olduğu gerçeğini bildiğimiz için Sarıkamış’ı ve on binlerce kahraman şehidimizi anmak adına bu programı düzenledik.” dedi.

Program Kuram-ı Kerim Tilaveti ,şiir ve  sinevizyon gösterimi yapılarak son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.