HACILAR ŞEHİTLERİNE SAHİP ÇIKTI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2015 - 00:19, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3155+ kez okundu.
 

HACILAR ŞEHİTLERİNE SAHİP ÇIKTI

Bünyanlı şehidimiz Özel Harekat Polisi Muzaffer Can Ersoy ve Dağlıca da şehit olan 16 şehidimizin anısına Hacılar ’da yapılan yürüyüşe yüzlerce
Bünyanlı şehidimiz Özel Harekat Polisi Muzaffer Can Ersoy ve Dağlıca da şehit olan 16 şehidimizin anısına Hacılar ’da yapılan yürüyüşe  yüzlerce vatandaşımız ve araç konvoyu  katıldı. Hacıların Gençleri ve Hacılar Ülkü Ocağı tarafından yapılan yürüyüşe siyasi parti temsilcileri sivil toplum kuruluşları ,Hacılar Tofaş ekibi Hacılar Tayfa ve Hacılarlı hemşerilerimiz katıldı. Hacılar meydanından başlayan yürüyüş  Kayseri caddesi istikameti boyunca devam ederek Hes kavşağından dönülerek Hacılar meydanına devam etti katılımcılar. Şehitler ölmez vatan bölünmez, Askere uzanan eller kırılsın sloganları ile Hacılar meydanına kadar yürüdüler halkın büyük katılım sağladığı özellikle aileleri  yürüyüşe büyük ilgi gösterdiği görüldü. Hacılar  meydanına kadar devam eden yürüyüş Atatürk heykeli önünde şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile son buldu. Hacılar ilçe emniyetinin güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte emniyet yetkilileri; büyük bir düzen içinde gerçekleştirilen programı düzenleyenlere teşekkür ettiler.      
Bünyanlı şehidimiz Özel Harekat Polisi Muzaffer Can Ersoy ve Dağlıca da şehit olan 16 şehidimizin anısına Hacılar ’da yapılan yürüyüşe yüzlerce

Bünyanlı şehidimiz Özel Harekat Polisi Muzaffer Can Ersoy ve Dağlıca da şehit olan 16 şehidimizin anısına Hacılar ’da yapılan yürüyüşe  yüzlerce vatandaşımız ve araç konvoyu  katıldı.

Hacıların Gençleri ve Hacılar Ülkü Ocağı tarafından yapılan yürüyüşe siyasi parti temsilcileri sivil toplum kuruluşları ,Hacılar Tofaş ekibi Hacılar Tayfa ve Hacılarlı hemşerilerimiz katıldı.

Hacılar meydanından başlayan yürüyüş  Kayseri caddesi istikameti boyunca devam ederek Hes kavşağından dönülerek Hacılar meydanına devam etti katılımcılar. Şehitler ölmez vatan bölünmez, Askere uzanan eller kırılsın sloganları ile Hacılar meydanına kadar yürüdüler halkın büyük katılım sağladığı özellikle aileleri  yürüyüşe büyük ilgi gösterdiği görüldü. Hacılar  meydanına kadar devam eden yürüyüş Atatürk heykeli önünde şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile son buldu. Hacılar ilçe emniyetinin güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte emniyet yetkilileri; büyük bir düzen içinde gerçekleştirilen programı düzenleyenlere teşekkür ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.