HACILAR KAPIDA PAZAR KEYFİ

Spor 10.01.2016 - 20:13, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1814+ kez okundu.
 

HACILAR KAPIDA PAZAR KEYFİ

İlçemiz de bulunan Hacılar kapı kayak pisti kayak sevenlerle doldu.
  İlçemiz de bulunan Hacılar kapı kayak pisti kayak sevenlerle doldu. İlçemizin sınırları içerisinde bulunan hacılar kapı kayak pisti yağan kar la bugün hareketli bir gün yaşadı. Havanın güzel olması ve pistlerinde  kayak yapmak için elverişli olması sebebiyle yüzlerce kayak sever sabahın erken saatlerinde Hacılara akın etti . Kayseri kayak merkezinde bulunan en uzun pistlere sahip olan Hacılar kapıya gelen ziyaretçiler aileleri ile güzel bir gün geçirdiler . Bazı kayak severler Hacılar’ın manzarasının çok güzel olduğunu , ama bu bölgede piknik alanlarının olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, H acılar kapı yada ailelerin piknik yapacakları yerlerin yapılması halinde daha çok insanın buraya geleceklerini belirttiler.
İlçemiz de bulunan Hacılar kapı kayak pisti kayak sevenlerle doldu.

 

İlçemiz de bulunan Hacılar kapı kayak pisti kayak sevenlerle doldu.

İlçemizin sınırları içerisinde bulunan hacılar kapı kayak pisti yağan kar la bugün hareketli bir gün yaşadı. Havanın güzel olması ve pistlerinde  kayak yapmak için elverişli olması sebebiyle yüzlerce kayak sever sabahın erken saatlerinde Hacılara akın etti . Kayseri kayak merkezinde bulunan en uzun pistlere sahip olan Hacılar kapıya gelen ziyaretçiler aileleri ile güzel bir gün geçirdiler . Bazı kayak severler Hacılar’ın manzarasının çok güzel olduğunu , ama bu bölgede piknik alanlarının olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, H acılar kapı yada ailelerin piknik yapacakları yerlerin yapılması halinde daha çok insanın buraya geleceklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.