HACILAR BELEDİYESİNDE TAŞERON İŞÇİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2018 - 09:56, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2380+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYESİNDE TAŞERON İŞÇİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Kamu ve belediyelerde çalışan taşeron işçilerin kadroya
Kamu ve belediyelerde çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili başvuru sürecinin başlamasıyla Hacılar Belediyesi bünyesinde çalışan taşeron işçilerde kadroya geçmek için belediye içerisinde forum doldurmaya başladı. Başvuruda bulunan işçiler kadrolu olacakları için çok mutlu olduklarını belirttiler. Taşeron işçiler, istihdam edilecekleri kurumlara 11 Ocak'a kadar başvuru yapmak zorunda. Başvuruların ardından, bir "Tespit Komisyonu" kurulacak. Komisyon kesin listeleri belirledikten sonra sınav süreci başlayacak. Kadro almak için sınava girecek işçilerin en az 50 puan alması gerekecek. Kadroya geçiş süreci de en geç 2 Nisan'da tamamlanacak. Olağanüstü Hal (OHAL) Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile devlet memurluğuna girmek için aranan şartlara "güvenlik soruşturması" maddesi eklenmişti.  
Kamu ve belediyelerde çalışan taşeron işçilerin kadroya

Kamu ve belediyelerde çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili başvuru sürecinin başlamasıyla Hacılar Belediyesi bünyesinde çalışan taşeron işçilerde kadroya geçmek için belediye içerisinde forum doldurmaya başladı. Başvuruda bulunan işçiler kadrolu olacakları için çok mutlu olduklarını belirttiler. Taşeron işçiler, istihdam edilecekleri kurumlara 11 Ocak'a kadar başvuru yapmak zorunda. Başvuruların ardından, bir "Tespit Komisyonu" kurulacak. Komisyon kesin listeleri belirledikten sonra sınav süreci başlayacak. Kadro almak için sınava girecek işçilerin en az 50 puan alması gerekecek. Kadroya geçiş süreci de en geç 2 Nisan'da tamamlanacak.

Olağanüstü Hal (OHAL) Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile devlet memurluğuna girmek için aranan şartlara "güvenlik soruşturması" maddesi eklenmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.