Hacilar Belediyesi, HADAK, ERCİYES ZİRVE TIRMANIŞI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Spor 06.07.2017 - 11:38, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2057+ kez okundu.
 

Hacilar Belediyesi, HADAK, ERCİYES ZİRVE TIRMANIŞI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Hacılar Belediyesi ev sahipliğinde
  Hacilar Belediyesi, HADAK, ERCİYES ZİRVE TIRMANIŞI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI      Hacılar Belediyesi ev sahipliğinde ve Hacılar Arama Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından bu yıl 23'cüsü düzenlenecek olan Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran Kampı 8-9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Türkiye Dağcılık Federasyonu Kayseri İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ve Türkiye’den çok sayıda dağcının katılacağı etkinlik hakkında açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Doğan Ekici, bu yıl 23’cüsünün gerçekleştirileceği faaliyetin, 8 – 9 Temmuz tarihlerinde yapılacağını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;  “Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran Kampımıza en iyi şekilde hazırlandık. Erciyes Dağının zirvesine çıkmak için gelen sporcularımızın yanı sıra kampa katılmak için Sütdonduran yaylasına gelen doğasever vatandaşlarımızı da misafir etmekten mutluluk duyacağız. Kampımız 8 Temmuz Cumartesi günü başlayacak. Dağcılarımız 9 Temmuz Pazar günü saat 03.00'te gruplar halinde 3 Bin 916 metre yüksekliğindeki Erciyes Dağı’nın zirvesine tırmanacaklar. Kampta kalan dağcılar için de saat 09.00'da Sarıgöl ve buzullar bölgesinde çevre yürüyüşü yapacağız. Bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese ve desteklerini esirgemeyen işadamlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her yıl kendimizi geliştirdiğimiz bu tür faaliyet ve organizasyonlarla hem kulübümüz hem de Hacılar ilçemizin adını en iyi şekilde duyurmaya devam edeceğiz.      
Hacılar Belediyesi ev sahipliğinde
 

Hacilar BelediyesiHADAK, ERCİYES ZİRVE TIRMANIŞI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI 

 

 

Hacılar Belediyesi ev sahipliğinde ve Hacılar Arama Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından bu yıl 23'cüsü düzenlenecek olan Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran Kampı 8-9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.
Türkiye Dağcılık Federasyonu Kayseri İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ve Türkiye’den çok sayıda dağcının katılacağı etkinlik hakkında açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Doğan Ekici, bu yıl 23’cüsünün gerçekleştirileceği faaliyetin, 8 – 9 Temmuz tarihlerinde yapılacağını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü; 
“Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran Kampımıza en iyi şekilde hazırlandık. Erciyes Dağının zirvesine çıkmak için gelen sporcularımızın yanı sıra kampa katılmak için Sütdonduran yaylasına gelen doğasever vatandaşlarımızı da misafir etmekten mutluluk duyacağız. Kampımız 8 Temmuz Cumartesi günü başlayacak. Dağcılarımız 9 Temmuz Pazar günü saat 03.00'te gruplar halinde 3 Bin 916 metre yüksekliğindeki Erciyes Dağı’nın zirvesine tırmanacaklar. Kampta kalan dağcılar için de saat 09.00'da Sarıgöl ve buzullar bölgesinde çevre yürüyüşü yapacağız. Bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese ve desteklerini esirgemeyen işadamlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her yıl kendimizi geliştirdiğimiz bu tür faaliyet ve organizasyonlarla hem kulübümüz hem de Hacılar ilçemizin adını en iyi şekilde duyurmaya devam edeceğiz.

 


 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.