HACILAR BELEDİYE MECLİSİ YILIN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2016 - 08:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2624+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYE MECLİSİ YILIN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Hacılar Belediye Meclisi 2016 yılının ilk meclis toplantısını
Hacılar Belediye Meclisi 2016 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 12 madde görüşülerek karara bağlandı.Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Ocak ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti.Gündemin birinci, ikinci ve üçüncü maddesinde yer alan Denetim Komisyonu Üye Seçimi, Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyonu Huzur Hakları ücretinin ve Sözleşmeli Personel Ücretlerinin Belirlenmesi görüşülerek oybirliği ile karar verildi.Diğer maddelerde yer alan meclis toplantısının her ayın ilk Pazartesi günü yapılması ve Bilgiye erişim bedelinin 5 TL olarak belirlenmesi ve Zabıta maktu mesai ücretinin 2016 yılı merkezi bütçe kanununda yayınlanan aylık maktu çalışma ücretine istinaden ödenmesine ve Geçici İşçi çalıştırılması için Meclisten vize istenmesi görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.Gündemin dokuzuncu maddesinde yer alan İmar Plan değişikliğinin İmar Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.Gündemin onuncu maddesinde yer alan Melikgazi İlçesi sınırlarındaki parsellerin KASKİ’ye devir işleminin yapılması için Belediye Encümenine yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi. Gündemin 11.'ci maddesinde yer alan Melikgazi İlçesi sınırlarındaki parsellerin baz istasyonlarına kiraya verilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesine oyçokluğu ile karar verildi. Gündemin son maddesinde ise Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere iki adet hizmet aracının bağışının kabul işleminin yapılmasına oybirliği ile kabul edildi. Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Hacılar Belediye Meclisi 2016 yılının ilk meclis toplantısını

Hacılar Belediye Meclisi 2016 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 12 madde görüşülerek karara bağlandı.
Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Ocak ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti.
Gündemin birinci, ikinci ve üçüncü maddesinde yer alan Denetim Komisyonu Üye Seçimi, Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyonu Huzur Hakları ücretinin ve Sözleşmeli Personel Ücretlerinin Belirlenmesi görüşülerek oybirliği ile karar verildi.
Diğer maddelerde yer alan meclis toplantısının her ayın ilk Pazartesi günü yapılması ve Bilgiye erişim bedelinin 5 TL olarak belirlenmesi ve Zabıta maktu mesai ücretinin 2016 yılı merkezi bütçe kanununda yayınlanan aylık maktu çalışma ücretine istinaden ödenmesine ve Geçici İşçi çalıştırılması için Meclisten vize istenmesi görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.
Gündemin dokuzuncu maddesinde yer alan İmar Plan değişikliğinin İmar Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.
Gündemin onuncu maddesinde yer alan Melikgazi İlçesi sınırlarındaki parsellerin KASKİ’ye devir işleminin yapılması için Belediye Encümenine yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi. 
Gündemin 11.'ci maddesinde yer alan Melikgazi İlçesi sınırlarındaki parsellerin baz istasyonlarına kiraya verilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesine oyçokluğu ile karar verildi. 
Gündemin son maddesinde ise Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere iki adet hizmet aracının bağışının kabul işleminin yapılmasına oybirliği ile kabul edildi. 

Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.