HACILAR ARAÇ PARKI GENİŞLİYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2016 - 11:28, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2652+ kez okundu.
 

HACILAR ARAÇ PARKI GENİŞLİYOR

Hacılarlı hayırseverler tarafından Hacılar Belediyesi’nce cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere cenaze taşıma aracı hibe edildi.
Hacılar Belediyesi, ilçe halkına kaliteli hizmeti vermek adına araç parkurunu yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Hacılarlı hayırseverler tarafından Hacılar Belediyesi’nce cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere cenaze taşıma aracı hibe edildi.             Hacılar Belediyesi araç parkurunu her geçen gün güçlendiriyor. Bu amaçla Hacılarlı hayırsever Şaşoğlu ve Dur aileleri tarafından hibe dilen Cenaze taşıma aracı, Belediye hizmet binası önünde düzenlenen ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan yardımcısı Bilal Özdoğan, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve Hayırseverler Yusuf Şaşoğlu ile Yavuz Dur’un katıldığı törenle teslim alındı.             Teslim töreninde konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, göreve başladıkları günden itibaren halkın huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını belirtti. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürüdürdü; “Mevcuttaki cenaze taşıma aracımız ihtiyaca yeterli gelmiyordu ve yeni bir araca ihtiyacımız vardı. Hayırseverlerimiz Şaşoğlu ve Dur ailelerinin katkılarıyla kapalı ve 4 kişilik cenaze taşıma kapasiteli yeni bir aracı halkımızın hizmetine sunmuş olduk. Hayırseverlerimize teşekkür ediyor, yeni araçlarımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” 
Hacılarlı hayırseverler tarafından Hacılar Belediyesi’nce cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere cenaze taşıma aracı hibe edildi.

Hacılar Belediyesi, ilçe halkına kaliteli hizmeti vermek adına araç parkurunu yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Hacılarlı hayırseverler tarafından Hacılar Belediyesi’nce cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere cenaze taşıma aracı hibe edildi.

            Hacılar Belediyesi araç parkurunu her geçen gün güçlendiriyor. Bu amaçla Hacılarlı hayırsever Şaşoğlu ve Dur aileleri tarafından hibe dilen Cenaze taşıma aracı, Belediye hizmet binası önünde düzenlenen ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan yardımcısı Bilal Özdoğan, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve Hayırseverler Yusuf Şaşoğlu ile Yavuz Dur’un katıldığı törenle teslim alındı.

            Teslim töreninde konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, göreve başladıkları günden itibaren halkın huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını belirtti. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürüdürdü;

“Mevcuttaki cenaze taşıma aracımız ihtiyaca yeterli gelmiyordu ve yeni bir araca ihtiyacımız vardı. Hayırseverlerimiz Şaşoğlu ve Dur ailelerinin katkılarıyla kapalı ve 4 kişilik cenaze taşıma kapasiteli yeni bir aracı halkımızın hizmetine sunmuş olduk. Hayırseverlerimize teşekkür ediyor, yeni araçlarımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.