HACILAR’DA EĞİTİM ÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Eğitim 01.10.2015 - 17:58, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 793+ kez okundu.
 

HACILAR’DA EĞİTİM ÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Yunus Çepken İlkokulu’nda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından
Hacılar’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla düzenlenen törene, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Bayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.  Yunus Çepken İlkokulu’nda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam etti. Okul Müdürü Seyfettin Çalışkan yaptığı konuşmada velilere seslenerek “Kıymetli velilerimiz çocuklarımızın başarısı, veli, okul ve öğretmen işbirliğine bağlıdır. Sizlerden sorumlu birer veli olarak okullarımızı denetlemenizi, desteklemenizi ve sorgulamanızı bekliyoruz” dedi. Programda daha sonra kürsüye gelen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’de eğitimin önemine vurgu yaptı. Başkan Ekici öğrencilere seslenerek; “Sevgili öğrenciler, eğer başarılı olmak istiyorsanız, öğretmenlerinizi çok iyi dinleyin, ödevlerinizi aksatmayın, derslerinize günü gününe çalışın. Okulun size sunduğu tüm imkanlardan faydalanın. Siz isterseniz okul sizin için bir bilgi hazinesi olur. Bu hazineye ulaşmayı öğrenin. Unutmayın çağdaş uygarlıklar seviyesine yükselmek sadece bilgi sayesinde olur. “diye konuştu.  Konuşmaların ardından program şiir okunması ve müzik gösterileri ile devam etti. Program öğrencilerin seremonisi ile sona erdi.
Yunus Çepken İlkokulu’nda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından


Hacılar’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla düzenlenen törene, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Bayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 
Yunus Çepken İlkokulu’nda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam etti.
Okul Müdürü Seyfettin Çalışkan yaptığı konuşmada velilere seslenerek “Kıymetli velilerimiz çocuklarımızın başarısı, veli, okul ve öğretmen işbirliğine bağlıdır. Sizlerden sorumlu birer veli olarak okullarımızı denetlemenizi, desteklemenizi ve sorgulamanızı bekliyoruz” dedi.
Programda daha sonra kürsüye gelen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’de eğitimin önemine vurgu yaptı. Başkan Ekici öğrencilere seslenerek; “Sevgili öğrenciler, eğer başarılı olmak istiyorsanız, öğretmenlerinizi çok iyi dinleyin, ödevlerinizi aksatmayın, derslerinize günü gününe çalışın. Okulun size sunduğu tüm imkanlardan faydalanın. Siz isterseniz okul sizin için bir bilgi hazinesi olur. Bu hazineye ulaşmayı öğrenin. Unutmayın çağdaş uygarlıklar seviyesine yükselmek sadece bilgi sayesinde olur. “diye konuştu. 
Konuşmaların ardından program şiir okunması ve müzik gösterileri ile devam etti. Program öğrencilerin seremonisi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.