HACILAR’DA BİR MÜDÜR GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Gündem 23.11.2016 - 08:51, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 858+ kez okundu.
 

HACILAR’DA BİR MÜDÜR GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararnameler
FETÖ ve terör soruşturmaları kapsamında başlatılan OHAL ve devamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) uygulamaları ile birlikte 5 bin 749 kamu çalışan görevden uzaklaştırdı. Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararnameler (KHK), Resmi Gazete'nin sayısı yayımlandı. Son yayınlanan  Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) Sonucun da Hacılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Rasim KAHRAMAN görevinden uzaklaştırıldı.
677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararnameler

FETÖ ve terör soruşturmaları kapsamında başlatılan OHAL ve devamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) uygulamaları ile birlikte 5 bin 749 kamu çalışan görevden uzaklaştırdı. Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararnameler (KHK), Resmi Gazete'nin sayısı yayımlandı.

Son yayınlanan  Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) Sonucun da Hacılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Rasim KAHRAMAN görevinden uzaklaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.