HACILARDA OKULLAR ÖĞLEDEN SONRA TATİL

08.01.2019 - 12:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2603+ kez okundu.
 

HACILARDA OKULLAR ÖĞLEDEN SONRA TATİL

Kayseri Valiliği yaptığı açıklamada
  Kayseri Valiliği yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle merkezdeki ilçelerde öğleden sonra okulların tatil edildiğini duyurdu. Kayseri’de sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı öğle saatlerinde etkisini artırdı. Kayserivalisi Şehmus Günaydın  sosyal medyadan yaptığı duyuruda   ile merkez ilçelerde eğitime öğleden sonra ara verildiğini duyurdu. Melikgazi, Kocasinan, Talas Hacılar ve İncesu ilçelerinde okullar tatil edilirken, diğer ilçelerde ise karar kaymakamlıklara bırakıldı.
Kayseri Valiliği yaptığı açıklamada

 

Kayseri Valiliği yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle merkezdeki ilçelerde öğleden sonra okulların tatil edildiğini duyurdu.
Kayseri’de sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı öğle saatlerinde etkisini artırdı. Kayserivalisi Şehmus Günaydın  sosyal medyadan yaptığı duyuruda   ile merkez ilçelerde eğitime öğleden sonra ara verildiğini duyurdu. Melikgazi, Kocasinan, Talas Hacılar ve İncesu ilçelerinde okullar tatil edilirken, diğer ilçelerde ise karar kaymakamlıklara bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.