HACILAR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINA ATAMA YAPILDI

Kültür 01.10.2020 - 20:27, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1127+ kez okundu.
 

HACILAR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINA ATAMA YAPILDI

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik tarafından
  Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik tarafından Hacılar Ülkü Ocağı başkanlığına Harun Ayvaz atandı. Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik’in katılımı ile Hacılar Ülkü Ocağı binasında gerçekleştirilen törende göreve atanan Harun Ayvaz’a, Başkan  Ali Çelik başkan  Kuran-ı kerim ve Türk bayrağı hediye edilerek görevinde başarılar diledi . Harun Ayvaz’a Ülkü Ocağı başkanlığı görevinde, Hacılar Haber Gazetesi olarak başarılar dileriz.
Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik tarafından

 

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik tarafından Hacılar Ülkü Ocağı başkanlığına Harun Ayvaz atandı. Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik’in katılımı ile Hacılar Ülkü Ocağı binasında gerçekleştirilen törende göreve atanan Harun Ayvaz’a, Başkan  Ali Çelik başkan  Kuran-ı kerim ve Türk bayrağı hediye edilerek görevinde başarılar diledi .

Harun Ayvaz’a Ülkü Ocağı başkanlığı görevinde, Hacılar Haber Gazetesi olarak başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.