HACILAR TÜRKİYE'DE 134. KAYSERİ'DE 3. İLÇE OLDU

Yaşam 14.04.2022 - 22:46, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2107+ kez okundu.
 

HACILAR TÜRKİYE'DE 134. KAYSERİ'DE 3. İLÇE OLDU

Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hey yıl açıklanan ilçeler
Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hey yıl açıklanan ilçeler  Gelişmişlik Sıralaması Araştırmaları (SEGE) sonuçlarına göre Hacılar, Melikgazi ve Kocasinan'dan sonra gelişmişlik sıralamasında  3. İlçe oldu.  Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırmaları (SEGE) politika, strateji ve kamu uygulamalarına girdi sağlamak amacıyla Türkiye’deki Düzey-2 bölgelerinin, illerin ve ilçelerin sosyo-ekonomik gelişmişliklerini nesnel olarak ölçen ve karşılaştıran analiz çalışmalarıdır. Çalışmalarda, sosyo-ekonomik gelişmişliği ölçen değişkenler kullanılarak Düzey-2 bölgelerinin, illerin ve ilçelerin gelişmişlik düzeyleri istatistiksel tekniklerle analiz edilmekte ve söz konusu birimlerin gelişmişlik sıralaması ortaya konmaktadır.Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırmaları Raporları 2022 sonuçlarına göre Hacılar Türkiye sıralamasında 134. olurken Kayseri'de 3. İlçe oldu.  
Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hey yıl açıklanan ilçeler

Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hey yıl açıklanan ilçeler  Gelişmişlik Sıralaması Araştırmaları (SEGE) sonuçlarına göre Hacılar, Melikgazi ve Kocasinan'dan sonra gelişmişlik sıralamasında  3. İlçe oldu. 
Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırmaları (SEGE) politika, strateji ve kamu uygulamalarına girdi sağlamak amacıyla Türkiye’deki Düzey-2 bölgelerinin, illerin ve ilçelerin sosyo-ekonomik gelişmişliklerini nesnel olarak ölçen ve karşılaştıran analiz çalışmalarıdır. Çalışmalarda, sosyo-ekonomik gelişmişliği ölçen değişkenler kullanılarak Düzey-2 bölgelerinin, illerin ve ilçelerin gelişmişlik düzeyleri istatistiksel tekniklerle analiz edilmekte ve söz konusu birimlerin gelişmişlik sıralaması ortaya konmaktadır.Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırmaları Raporları 2022 sonuçlarına göre Hacılar Türkiye sıralamasında 134. olurken Kayseri'de 3. İlçe oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.