HACILAR SPOR CAMİASINA MODERN BİR STADYUM HEDİYE EDİYORUZ

Spor 09.10.2019 - 10:03, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1141+ kez okundu.
 

HACILAR SPOR CAMİASINA MODERN BİR STADYUM HEDİYE EDİYORUZ

Bilal Özdoğan yapımı devam eden Hacılar Stadyumunda inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini,
  Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yapımı devam eden Hacılar Stadyumunda inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, ilçeye ve spor camiasına yakın bir zamanda modern bir stadyum hediye edeceklerini söyledi. Hacılar Akyazı Mahallesinde yapımı devam eden Hacılar Stadyumu inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Özdoğan, burada çalışan işçilerle birlikte çay içerek bir süre sohbet etti. İlçeye yakışır bir stadyumda ciddi manada yol almış durumda ve bitirme noktasında olduklarını kaydeden Başkan Özdoğan yaptığı açıklamada, “Buradan stadımızın yapımında desteğini esirgemeyen ilçemiz hayırseveri Fevzi Mercan büyüğümüze, amcamıza saygılarımızı, şükranlarımızı iletiyorum. Allah hayrını kabul etsin. Bizde Belediye olarak altyapı ve diğer hizmetlerde de destekleri veriyoruz. Sahamızda altyapı işleri tamamlanmış durumda. İnşallah ilerleyen süreçte üst yapı aşamasına geliyoruz. Biz sporun, sporcunun her zaman yanındayız dedik. Buda en açık göstergesi. İlçemize yakışır, gençlerimize yakışır stadyumu da inşallah ikinci dönemde nisan ayı itibari ile kullanıma açacağız. Hayırlı olsun diyorum. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.  
Bilal Özdoğan yapımı devam eden Hacılar Stadyumunda inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini,

 

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yapımı devam eden Hacılar Stadyumunda inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, ilçeye ve spor camiasına yakın bir zamanda modern bir stadyum hediye edeceklerini söyledi.
Hacılar Akyazı Mahallesinde yapımı devam eden Hacılar Stadyumu inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Özdoğan, burada çalışan işçilerle birlikte çay içerek bir süre sohbet etti.
İlçeye yakışır bir stadyumda ciddi manada yol almış durumda ve bitirme noktasında olduklarını kaydeden Başkan Özdoğan yaptığı açıklamada, “Buradan stadımızın yapımında desteğini esirgemeyen ilçemiz hayırseveri Fevzi Mercan büyüğümüze, amcamıza saygılarımızı, şükranlarımızı iletiyorum. Allah hayrını kabul etsin. Bizde Belediye olarak altyapı ve diğer hizmetlerde de destekleri veriyoruz. Sahamızda altyapı işleri tamamlanmış durumda. İnşallah ilerleyen süreçte üst yapı aşamasına geliyoruz. Biz sporun, sporcunun her zaman yanındayız dedik. Buda en açık göstergesi. İlçemize yakışır, gençlerimize yakışır stadyumu da inşallah ikinci dönemde nisan ayı itibari ile kullanıma açacağız. Hayırlı olsun diyorum. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.