HACILAR KAPIYA HAFTA SONU YOĞUN İLGİ

Yaşam 21.02.2022 - 21:14, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1460+ kez okundu.
 

HACILAR KAPIYA HAFTA SONU YOĞUN İLGİ

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, hafta sonunda Erciyes
  BAŞKAN ÖZDOĞAN HACILAR KAPI CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, hafta sonunda Erciyes Hacılar Kapı’da hem işletme sahipleri hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Özdoğan, yapılan etkinliklerle Hacılar Kapı’nın cazibe merkezi haline geldiğini belirterek tüm vatandaşları Erciyes Hacılar Kapı’ya davet etti. Hacılar Kapı’da işletme sahipleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özdoğan, işletme sahiplerinin tesislerin doluluğundan memnun olduklarını söyledi. Özdoğan şöyle konuştu; “Kayak yapmak isteyen ve güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen vatandaşlarımız Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı’da ki mükemmel ortamda, son derece modern tesislerden yararlanma imkânı buluyor. Şehir içi ve şehir dışından gelen kayakçılarımız güzel Erciyes’imizin tesislerinden özellikle Hacılar Kapı’dan hem hafta içi hem de hafta sonu yararlanılabilir. Tüm halkımızı buraya davet ediyorum. Tesislerimizde her türlü imkânları bulabilmek mümkün.” Özdoğan, hafta sonu yapılan etkinliklerle Hacılar Kapı’nın cazibe merkezi haline geldiğini belirterek tüm vatandaşları Erciyes Hacılar Kapı’ya davet etti. Hacılar Kapıda hafta sonunu kayak yaparak geçiren vatandaşlarda pistlerin güzelliğinden bahsederek özellikle bolkar için Hacılar Kapı’nın uygunluğuna dikkat çektiler. İstanbul’dan Hacılar Kapı’ya gelen Cem Durul isimli vatandaş da Hacılar’ın Erciyes Dağı’nın en güzel bölümlerinden olduğunu söyledi. Yüksek seviye kayakçıların kendilerini geliştirebilmesi için en uygun pistlerin Hacılar Kapı’da olduğunu söyleyen Durul, “Hacılar Kapı Türkiye standartlarının üstünde bir pist. Bu bağlamda her seviyeden kayakçının ziyaret etmesi gereken bir bölge” dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, hafta sonunda Erciyes

 

BAŞKAN ÖZDOĞAN HACILAR KAPI CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, hafta sonunda Erciyes Hacılar Kapı’da hem işletme sahipleri hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Özdoğan, yapılan etkinliklerle Hacılar Kapı’nın cazibe merkezi haline geldiğini belirterek tüm vatandaşları Erciyes Hacılar Kapı’ya davet etti.

Hacılar Kapı’da işletme sahipleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özdoğan, işletme sahiplerinin tesislerin doluluğundan memnun olduklarını söyledi. Özdoğan şöyle konuştu;

“Kayak yapmak isteyen ve güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen vatandaşlarımız Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı’da ki mükemmel ortamda, son derece modern tesislerden yararlanma imkânı buluyor. Şehir içi ve şehir dışından gelen kayakçılarımız güzel Erciyes’imizin tesislerinden özellikle Hacılar Kapı’dan hem hafta içi hem de hafta sonu yararlanılabilir. Tüm halkımızı buraya davet ediyorum. Tesislerimizde her türlü imkânları bulabilmek mümkün.”

Özdoğan, hafta sonu yapılan etkinliklerle Hacılar Kapı’nın cazibe merkezi haline geldiğini belirterek tüm vatandaşları Erciyes Hacılar Kapı’ya davet etti.

Hacılar Kapıda hafta sonunu kayak yaparak geçiren vatandaşlarda pistlerin güzelliğinden bahsederek özellikle bolkar için Hacılar Kapı’nın uygunluğuna dikkat çektiler.

İstanbul’dan Hacılar Kapı’ya gelen Cem Durul isimli vatandaş da Hacılar’ın Erciyes Dağı’nın en güzel bölümlerinden olduğunu söyledi. Yüksek seviye kayakçıların kendilerini geliştirebilmesi için en uygun pistlerin Hacılar Kapı’da olduğunu söyleyen Durul, “Hacılar Kapı Türkiye standartlarının üstünde bir pist. Bu bağlamda her seviyeden kayakçının ziyaret etmesi gereken bir bölge” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.