HACILAR’KAPIDA GÖRSEL ŞÖLEN VAR

Bilim 08.08.2020 - 14:32, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2405+ kez okundu.
 

HACILAR’KAPIDA GÖRSEL ŞÖLEN VAR

Kayseri Bilim Merkezi ile Erciyes AŞ tarafından Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı'da
Kayseri Bilim Merkezi ile Erciyes AŞ tarafından Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı'da gerçekleştirilecek etkinlikte, gökyüzü severler bir araya gelecek.  Bilim Merkezi'nde 12 Ağustosta Çarşamba günü saat:17:00’da başlayacak planetaryum eğitimine katılanlar, daha sonra Erciyes'in 2 bin 650 metre yüksekliğinde saat:21:30 ile 02:00 arasında Hacılar kapıda ışık kirliliğinden uzakta hem teleskopla hem de çıplak gözle gökyüzünü izleyecek. Gözlem alanına gidecekler için saat 20.30'da Kayseri Bilim Merkezi'nden araç kaldırılacak. İsteyen Gökyüzü tutkunları kendi araçları ile de geçebilecek. Erciyes Kayak Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, etkinliğe katılacak gökyüzü meraklılarının sosyal mesafe kurallarına uymaları, maskelerini takmaları, soğuk havaya karşı battaniyelerini yanlarına almaları uyarısında bulunuldu.
Kayseri Bilim Merkezi ile Erciyes AŞ tarafından Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı'da

Kayseri Bilim Merkezi ile Erciyes AŞ tarafından Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı'da gerçekleştirilecek etkinlikte, gökyüzü severler bir araya gelecek. 

Bilim Merkezi'nde 12 Ağustosta Çarşamba günü saat:17:00’da başlayacak planetaryum eğitimine katılanlar, daha sonra Erciyes'in 2 bin 650 metre yüksekliğinde saat:21:30 ile 02:00 arasında Hacılar kapıda ışık kirliliğinden uzakta hem teleskopla hem de çıplak gözle gökyüzünü izleyecek.

Gözlem alanına gidecekler için saat 20.30'da Kayseri Bilim Merkezi'nden araç kaldırılacak. İsteyen Gökyüzü tutkunları kendi araçları ile de geçebilecek.

Erciyes Kayak Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, etkinliğe katılacak gökyüzü meraklılarının sosyal mesafe kurallarına uymaları, maskelerini takmaları, soğuk havaya karşı battaniyelerini yanlarına almaları uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.