HACILAR ERCİYES YOLUNUN İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem 12.08.2020 - 13:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1834+ kez okundu.
 

HACILAR ERCİYES YOLUNUN İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İhalenin yapıldığını sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti yerel yönetimlerden
 İhalenin yapıldığını sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki Hacılar-Erciyes arasında olan 30 metre genişliğinde 8.16 km’lik yolun ihalesi yapıldı. Kayserimize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızda acı hatıraları bulunan bir sorun daha ortadan kalkıyor. Dedi. Hacılar Belediye Başkanı Ssoyal Medya hesabından yaptığı açıklamadada ;Hacılar – Erciyes arasında olan 30 metre genişliğinde 8 kilometrelik yolun ihalesi bugün yapıldı. Kayserimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki bakanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 
İhalenin yapıldığını sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti yerel yönetimlerden

 İhalenin yapıldığını sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki Hacılar-Erciyes arasında olan 30 metre genişliğinde 8.16 km’lik yolun ihalesi yapıldı. Kayserimize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızda acı hatıraları bulunan bir sorun daha ortadan kalkıyor. Dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Ssoyal Medya hesabından yaptığı açıklamadada ;Hacılar – Erciyes arasında olan 30 metre genişliğinde 8 kilometrelik yolun ihalesi bugün yapıldı. Kayserimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki bakanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.