HACILAR’DA OKULLAR LGS ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Eğitim 18.06.2020 - 20:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1829+ kez okundu.
 

HACILAR’DA OKULLAR LGS ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Cumartesi günü yapılacak olan LGS (Liselere Giriş Sınavı)
  Hacılar Belediyesi 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan LGS (Liselere Giriş Sınavı) öncesinde okullarda dezenfektasyon çalışması yaptı. Hacılar'da 20 Haziran günü 6 okulda yaklaşık 285 öğrencinin katılacağı Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi öğrencilerin sorunsuz bir şekilde sınavlarına girmeleri için dezenfekte yönünden gerekli önlemleri alan Hacılar Belediyesi, okulları sınav öncesi hazır hale getirdi. İki oturum halinde yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı’na girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Pandemi döneminde yapılacak olan LGS öncesi ekiplerimiz, öğrencilerimizin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınava girmeleri için dezenfekte çalışması yaptı. Vatandaşlarımızdan da yapılan uyarıları dikkate alarak, tedbiri elden bırakmamalarını rica ediyoruz. Maske, temizlik ve sosyal mesafe kullarına titizlikle uymaya devam edelim.” dedi.
Cumartesi günü yapılacak olan LGS (Liselere Giriş Sınavı)

 

Hacılar Belediyesi 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan LGS (Liselere Giriş Sınavı) öncesinde okullarda dezenfektasyon çalışması yaptı.

Hacılar'da 20 Haziran günü 6 okulda yaklaşık 285 öğrencinin katılacağı Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi öğrencilerin sorunsuz bir şekilde sınavlarına girmeleri için dezenfekte yönünden gerekli önlemleri alan Hacılar Belediyesi, okulları sınav öncesi hazır hale getirdi.

İki oturum halinde yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı’na girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Pandemi döneminde yapılacak olan LGS öncesi ekiplerimiz, öğrencilerimizin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınava girmeleri için dezenfekte çalışması yaptı. Vatandaşlarımızdan da yapılan uyarıları dikkate alarak, tedbiri elden bırakmamalarını rica ediyoruz. Maske, temizlik ve sosyal mesafe kullarına titizlikle uymaya devam edelim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.