HACILAR’DA HATİMLE TERAVİH NAMAZI

Yaşam 15.05.2018 - 14:57, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1937+ kez okundu.
 

HACILAR’DA HATİMLE TERAVİH NAMAZI

Hacılarda hatimle teravih namazı BAKTIROĞLU
  Kayseri ve ilçelerinde hatimle teravih kıldırılacak camiler belirlendi. Müftülükten yapılan açıklamaya göre bu Ramazan toplam 16 camide hatimle teravih kılınacak. Rahmet ayı Ramazan’ın en güzel ibadeti oruç, onun süsü de ibadetler ve teravih namazıdır. İlk teravih, yarın (Salıyı Çarşambaya bağlayan akşam) kılınacak. Kayseri Müftülüğü’nden yapılan açıklamaya göre 8’i merkezde 8’i ilçelerde toplam 16 camide teravih namazı hafız imamlar tarafından hatimle kıldırılacak. Hacılarda hatimle teravih namazı  BAKTIROĞLU CAMİİ de  kılınacak  
Hacılarda hatimle teravih namazı BAKTIROĞLU

 

Kayseri ve ilçelerinde hatimle teravih kıldırılacak camiler belirlendi. Müftülükten yapılan açıklamaya göre bu Ramazan toplam 16 camide hatimle teravih kılınacak.

Rahmet ayı Ramazan’ın en güzel ibadeti oruç, onun süsü de ibadetler ve teravih namazıdır. İlk teravih, yarın (Salıyı Çarşambaya bağlayan akşam) kılınacak. Kayseri Müftülüğü’nden yapılan açıklamaya göre 8’i merkezde 8’i ilçelerde toplam 16 camide teravih namazı hafız imamlar tarafından hatimle kıldırılacak. Hacılarda hatimle teravih namazı  BAKTIROĞLU CAMİİ de  kılınacak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.