HACILAR’DA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

Kültür 14.08.2019 - 09:07, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2210+ kez okundu.
 

HACILAR’DA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

Bilal Özdoğan, “İlçemizde bayramlar, ülkemizde olduğu gibi büyük bir coşkuyla
  İlçemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bayramlaşma Programı 15 Temmuz Şehitler Parkı, Hacılar Kafe Restoran’da gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İl ve İlçe Protokolü, Parti ve Oda temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.  Bayramın ibadet, paylaşmak, birlik ve beraberlik olduğuna vurgu yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “İlçemizde bayramlar, ülkemizde olduğu gibi büyük bir coşkuyla ve özveriyle kutlanıyor. Bizlere de bu güzel ilçemizde Cenab-ı hak böyle güzel bir vazife lütuf ettiği içinde ne kadar şükür etsek az. Vatandaşlarımızın bayram münasebetiyle hem ibadetlerini hem de ziyaretlerini çok güzel bir şekilde idrak edebilmeleri için belediye olarak bayram öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Başta veteriner hekimimiz olmak üzere, Temizlik İşlerimiz, Fen İşlerimiz büyük bir koordinasyon içerisinde çalıştılar. Sağ olsunlar şu ana kadarda çok ciddi bir şekilde teşekkür dönüşlerini almış bulunmaktayız. Çünkü bizler tevazuuyla, samimiyetle, gayretle genel merkezimiz ve her zaman desteğinizi yanımızda hissettiğimiz siz büyüklerimiz başta olmak üzere bu güzel ilçeye hizmet etmek üzere söz verdik. Sizlerle birlikte bu hizmetlere inşallah devam edeceğiz. İnşallah Cenab-ı Hak’tan dileğimiz, temennimiz, bir daha ki senelerde de Kurban ve Ramazan Bayramlarında bizleri bir ve beraber eylesin. Birliğimiz daim olsun.“Dedi.  Bayramlaşma töreninde, Hacı Ali Çakıcı tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duasının ardından protokol, vatandaşların Kurban bayramlarını tebrik etti.
Bilal Özdoğan, “İlçemizde bayramlar, ülkemizde olduğu gibi büyük bir coşkuyla

 

İlçemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bayramlaşma Programı 15 Temmuz Şehitler Parkı, Hacılar Kafe Restoran’da gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İl ve İlçe Protokolü, Parti ve Oda temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı. 
Bayramın ibadet, paylaşmak, birlik ve beraberlik olduğuna vurgu yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “İlçemizde bayramlar, ülkemizde olduğu gibi büyük bir coşkuyla ve özveriyle kutlanıyor. Bizlere de bu güzel ilçemizde Cenab-ı hak böyle güzel bir vazife lütuf ettiği içinde ne kadar şükür etsek az. Vatandaşlarımızın bayram münasebetiyle hem ibadetlerini hem de ziyaretlerini çok güzel bir şekilde idrak edebilmeleri için belediye olarak bayram öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Başta veteriner hekimimiz olmak üzere, Temizlik İşlerimiz, Fen İşlerimiz büyük bir koordinasyon içerisinde çalıştılar. Sağ olsunlar şu ana kadarda çok ciddi bir şekilde teşekkür dönüşlerini almış bulunmaktayız. Çünkü bizler tevazuuyla, samimiyetle, gayretle genel merkezimiz ve her zaman desteğinizi yanımızda hissettiğimiz siz büyüklerimiz başta olmak üzere bu güzel ilçeye hizmet etmek üzere söz verdik. Sizlerle birlikte bu hizmetlere inşallah devam edeceğiz. İnşallah Cenab-ı Hak’tan dileğimiz, temennimiz, bir daha ki senelerde de Kurban ve Ramazan Bayramlarında bizleri bir ve beraber eylesin. Birliğimiz daim olsun.“Dedi. 
Bayramlaşma töreninde, Hacı Ali Çakıcı tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duasının ardından protokol, vatandaşların Kurban bayramlarını tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.