HACILAR’DA BU CADDE 1 GÜN TRAFİĞE KAPALI

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2019 - 15:37, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1796+ kez okundu.
 

HACILAR’DA BU CADDE 1 GÜN TRAFİĞE KAPALI

16-22 Eylül Süresince Gerçekleştirilecek Olan “Avrupa Hareketlilik Haftası
16-22 Eylül Süresince Gerçekleştirilecek Olan “Avrupa Hareketlilik Haftası” Etkinlikleri Sebebi İle;  19 Eylül Perşembe günü Hacılar'da Menderes caddesi, 17 Eylül salı Talas'da Atatürk Bulvarı, 18 Eylül Çarşamba  Melikgazi 'de  Orgeneral Eşref Bitlis Bulvarı, ve 21 Eylül Cuma  Kocasinan'da Fuzuli caddeleri 12:00-16:00 saatleri aralığında araç trafiğine kapalı olup, sadece toplu taşıma araçları, yayalar ve bisikletlilere açık olacaktır. Kapatılan caddelerimizde gün boyu Avrupa Hareketlilik Haftasının içeriğine yönelik olarak toplu taşıma araçları ve bisiklet kullanımına ilişkin farkındalık oluşturulacak etkinlikler yapılacaktır.        
16-22 Eylül Süresince Gerçekleştirilecek Olan “Avrupa Hareketlilik Haftası
16-22 Eylül Süresince Gerçekleştirilecek Olan “Avrupa Hareketlilik Haftası” Etkinlikleri Sebebi İle;  19 Eylül Perşembe günü Hacılar'da Menderes caddesi, 17 Eylül salı Talas'da Atatürk Bulvarı, 18 Eylül Çarşamba  Melikgazi 'de  Orgeneral Eşref Bitlis Bulvarı, ve 21 Eylül Cuma  Kocasinan'da Fuzuli caddeleri 12:00-16:00 saatleri aralığında araç trafiğine kapalı olup, sadece toplu taşıma araçları, yayalar ve bisikletlilere açık olacaktır.
Kapatılan caddelerimizde gün boyu Avrupa Hareketlilik Haftasının içeriğine yönelik olarak toplu taşıma araçları ve bisiklet kullanımına ilişkin farkındalık oluşturulacak etkinlikler yapılacaktır.
 
 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.