HACILAR’DA AK PARTİ VE MHP’NİN İTTİFAK YAPACAĞI KULİSLERİ HAREKETLENDİRDİ

27.12.2018 - 15:33, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1123+ kez okundu.
 

HACILAR’DA AK PARTİ VE MHP’NİN İTTİFAK YAPACAĞI KULİSLERİ HAREKETLENDİRDİ

Kayseri Olay Gazetesinin MHP çevrelerindeki sağlam kaynaklardan edinilen bilgiye göre
    Kayseri’de yayın yapan Kayseri  Olay Gazetesinin Haberine göre Yerel seçimlerde Kayseri’de ittifak yapılacak ilçeler arasında Hacıların’da olduğu belirtiliyor. Kayseri Olay Gazetesinde yapılan haber’e göre; Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi arasındaki ittifak görüşmelerinde Kayseri’de nasıl hareket edileceği belli oldu. MHP çevrelerindeki sağlam kaynaklardan edinilen bilgiye göre MHP bir önceki yerel seçimde belediyelerini kazandığı Pınarbaşı, Sarıoğlan, Özvatan’ın yanısıra Sarız ilçesinde olmak üzere sadece 4 ilçede aday çıkartacak, Büyükşehir ve 12 ilçede ise AK Parti’nin adaylarını destekleyecek. Bu duruma göre; MHP sadece Pınarbaşı, Sarız, Özvatan ve Sarıoğlan’da AK Parti ise Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, Develi, Yahyalı, Yeşilhisar, İncesu, Tomarza, Akkışla, Bünyan ve Felahiye’de aday çıkaracak. Konuyla ilgili resmi açıklanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Haberin kulislerde çıkması Hacılar’da siyaseti hareketlendirirken meclis üyesi sıralamalarında nasıl bir yol izleneceği merak edilmeye başlandıysa.    
Kayseri Olay Gazetesinin MHP çevrelerindeki sağlam kaynaklardan edinilen bilgiye göre

 

 

Kayseri’de yayın yapan Kayseri  Olay Gazetesinin Haberine göre Yerel seçimlerde Kayseri’de ittifak yapılacak ilçeler arasında Hacıların’da olduğu belirtiliyor.

Kayseri Olay Gazetesinde yapılan haber’e göre; Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi arasındaki ittifak görüşmelerinde Kayseri’de nasıl hareket edileceği belli oldu.

MHP çevrelerindeki sağlam kaynaklardan edinilen bilgiye göre MHP bir önceki yerel seçimde belediyelerini kazandığı Pınarbaşı, Sarıoğlan, Özvatan’ın yanısıra Sarız ilçesinde olmak üzere sadece 4 ilçede aday çıkartacak, Büyükşehir ve 12 ilçede ise AK Parti’nin adaylarını destekleyecek.

Bu duruma göre;

MHP sadece Pınarbaşı, Sarız, Özvatan ve Sarıoğlan’da AK Parti ise Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, Develi, Yahyalı, Yeşilhisar, İncesu, Tomarza, Akkışla, Bünyan ve Felahiye’de aday çıkaracak.

Konuyla ilgili resmi açıklanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Haberin kulislerde çıkması Hacılar’da siyaseti hareketlendirirken meclis üyesi sıralamalarında nasıl bir yol izleneceği merak edilmeye başlandıysa.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.