HACILAR BELEDİYESİNDEN ÇEVRE DUYARLILIĞI

Sağlık 12.06.2020 - 20:20, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2375+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYESİNDEN ÇEVRE DUYARLILIĞI

Hacılar Belediyesi yetkilileri çevreyi kirletenler hakkında
  Hacılar ’da yaz aylarının gelmesiyle birlikte bazı vatandaşlar inşaat artıklarını ve çöplerini dereler başta olmak üzere boş alanlara dökerek,  çevre kirliğine sebep olmaktalar. Aynı zamanda da birçok insanın sağlığını tehlikeye atmaktalar. Bu atıklar doğal yaşamı da tahrip etmekte. Bu konudaki şikâyetleri anında değerlendiren Hacılar Belediyesi yetkilileri çevreyi kirletenler hakkında cezai işlem yaparken,  kirletilen alanları da temizleyerek, o alanlara yeniden atık dökülmesi, için gerekli tedbirleri almakta. Bu çalışmalar şahit olan vatandaşlar belediye yetkililerine teşekkür ettiler. Bizlerde duyarlı vatandaşlar olarak çevreyi kirletenleri gördüğümüz zaman, yetkililere haber vermeliyiz. Bu sayede ilçemizin en büyük değeri olan doğamızı daha iyi koruya biliriz.  Bu konudaki şikayetlerinizi.  HACILAR BELEDİYESİNE VEYA GAZETEMİZİN https://www.facebook.com/HacilarHaberGazetesi/?ref=bookmarks hacilarrehberi@hotmail .com hacilarhabergazetesi .  instagram hesabına mesaj atarak bizlere bildire bilirsiniz
Hacılar Belediyesi yetkilileri çevreyi kirletenler hakkında

 

Hacılar ’da yaz aylarının gelmesiyle birlikte bazı vatandaşlar inşaat artıklarını ve çöplerini dereler başta olmak üzere boş alanlara dökerek,  çevre kirliğine sebep olmaktalar. Aynı zamanda da birçok insanın sağlığını tehlikeye atmaktalar. Bu atıklar doğal yaşamı da tahrip etmekte. Bu konudaki şikâyetleri anında değerlendiren Hacılar Belediyesi yetkilileri çevreyi kirletenler hakkında cezai işlem yaparken,  kirletilen alanları da temizleyerek, o alanlara yeniden atık dökülmesi, için gerekli tedbirleri almakta. Bu çalışmalar şahit olan vatandaşlar belediye yetkililerine teşekkür ettiler. Bizlerde duyarlı vatandaşlar olarak çevreyi kirletenleri gördüğümüz zaman, yetkililere haber vermeliyiz. Bu sayede ilçemizin en büyük değeri olan doğamızı daha iyi koruya biliriz.  Bu konudaki şikayetlerinizi.

 HACILAR BELEDİYESİNE VEYA GAZETEMİZİN

https://www.facebook.com/HacilarHaberGazetesi/?ref=bookmarks

hacilarrehberi@hotmail .com

hacilarhabergazetesi .  instagram hesabına mesaj atarak bizlere bildire bilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.