HACILAR BELEDİYESİ VATANDAŞA 1000 ADET SEDİR VE KARAÇAM DAĞITTI

Sağlık 14.11.2020 - 16:40, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1079+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYESİ VATANDAŞA 1000 ADET SEDİR VE KARAÇAM DAĞITTI

Geleceğe Nefes” projesi Hacılar ilçesinde
  BAŞKAN ÖZDOĞAN: YEŞİLLENDİRME FAALİYETLERİMİZ HIZLA SÜRÜYOR Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde geçtiğimiz yıl başlatılan “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında “Geleceğe Nefes” projesi Hacılar ilçesinde 1000 adet Karaçam ve Sedir Ağacı dağıtımıyla sürdü. Hacılar Belediyesi tarafından vatandaşlara 1000 adet Karaçam ve Sedir fidan dağıtımı Hacılar meydanında gerçekleştirildi. Daha yeşil bir Hacılar için çalışmalarını sürdüren Hacılar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşlara fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaptığı açıklamada "İlçemizin her geçen gün yeşillenmesi, yeşilinin daha da artması, ağaç sayımızın nefes almayı daha da kolaylaştırdığı bir ilçe olması adına tüm çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi. Başkan Özdoğan "Geçtiğimiz günlerde “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında “Geleceğe Nefes” projesi kapsamında 1100 fidanı Ortaseki bölgemizde toprakla buluşturmuştuk bugün de Hacılar halkımıza 1000 adet Karacam ve sedir fidanı dağıtımını gerçekleştirdik" dedi. İlçede ağaçlandırma faaliyetlerinin hızlı bir şekilde devam ettiğini hatırlatan Başkan Özdoğan, "Yıllık 25 bin ağacı ilçemizde toprakla buluşturuyoruz. Fidan dağıtım ve dikme faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi.
Geleceğe Nefes” projesi Hacılar ilçesinde

 

BAŞKAN ÖZDOĞAN: YEŞİLLENDİRME FAALİYETLERİMİZ HIZLA SÜRÜYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde geçtiğimiz yıl başlatılan “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında “Geleceğe Nefes” projesi Hacılar ilçesinde 1000 adet Karaçam ve Sedir Ağacı dağıtımıyla sürdü.

Hacılar Belediyesi tarafından vatandaşlara 1000 adet Karaçam ve Sedir fidan dağıtımı Hacılar meydanında gerçekleştirildi.

Daha yeşil bir Hacılar için çalışmalarını sürdüren Hacılar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşlara fidan dağıtımı gerçekleştirdi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaptığı açıklamada "İlçemizin her geçen gün yeşillenmesi, yeşilinin daha da artması, ağaç sayımızın nefes almayı daha da kolaylaştırdığı bir ilçe olması adına tüm çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi. Başkan Özdoğan "Geçtiğimiz günlerde “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında “Geleceğe Nefes” projesi kapsamında 1100 fidanı Ortaseki bölgemizde toprakla buluşturmuştuk bugün de Hacılar halkımıza 1000 adet Karacam ve sedir fidanı dağıtımını gerçekleştirdik" dedi.

İlçede ağaçlandırma faaliyetlerinin hızlı bir şekilde devam ettiğini hatırlatan Başkan Özdoğan, "Yıllık 25 bin ağacı ilçemizde toprakla buluşturuyoruz. Fidan dağıtım ve dikme faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.