HACILAR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem 03.09.2019 - 12:34, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1917+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçemizde önceki gün meydana gelen
  Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Hacılar Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen ve 3 maddenin görüşülerek karar bağlandığı toplantıya başkanlık eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçemizde önceki gün meydana gelen elim kaza sonucu hayatını kaybeden Kaski personelleri ile Fatma Abravcı’ya taziyelerini iletti.  Hacılar Belediye Meclisi, eylül ayı toplantısının gündeminde yer alan Sosyal Hizmet ve Sosyal Yardım Yönetmeliği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 27.08.2019 tarih ve 1981 sayılı Birlik ve Beraberlik Gecesi müzekkeresi ile 2019/3 nolu Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.  Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Meclis toplantısının sonunda alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçemizde önceki gün meydana gelen

 

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Hacılar Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen ve 3 maddenin görüşülerek karar bağlandığı toplantıya başkanlık eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçemizde önceki gün meydana gelen elim kaza sonucu hayatını kaybeden Kaski personelleri ile Fatma Abravcı’ya taziyelerini iletti. 
Hacılar Belediye Meclisi, eylül ayı toplantısının gündeminde yer alan Sosyal Hizmet ve Sosyal Yardım Yönetmeliği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 27.08.2019 tarih ve 1981 sayılı Birlik ve Beraberlik Gecesi müzekkeresi ile 2019/3 nolu Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. 
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Meclis toplantısının sonunda alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.