HACILAR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem 04.09.2018 - 16:53, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1789+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

2018 yılı ek ödenek tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
    Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Meclis Başkan Vekili Ahmet Bostancı başkanlık etti.  Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen ve 5 maddenin görüşülerek karara bağlandığı Eylül ayı meclis toplantısında Meclis Başkan Vekili Ahmet Bostancı, sağlık sorunları nedeniyle tedavisi devam eden Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’ye geçmiş olsun dileklerini sunarak “Başkanımızın selamları var. Sağlık durumu gayet iyiye gidiyor, en kısa zamanda da aramıza katılacaklar, yeniden geçmiş olsun diyor sağlık ve sıhhat diliyorum.” şeklinde temennide bulundu.  Hacılar Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısının birinci maddesinde yer alan Karpuzsekisi Mahallesinde kayıtlı taşınmaz devir talepleri İmar Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 2’inci maddesinde yer alan 2019 yılı Hazırlık Bütçesi görüşülerek, Plan Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 3’üncü maddesinde yer alan 2018 yılı ek ödenek tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 4’üncü maddesinde yer alan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü için İller bankasından kredi çekilmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi. Hacılar Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının beşinci ve son maddesinde ise Çekilen Kredinin Hacılar İmar A.Ş. tarafından ödenmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısının sonunda Meclis Başkan Vekili Ahmet Bostancı, alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.  
2018 yılı ek ödenek tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Meclis Başkan Vekili Ahmet Bostancı başkanlık etti. 
Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen ve 5 maddenin görüşülerek karara bağlandığı Eylül ayı meclis toplantısında Meclis Başkan Vekili Ahmet Bostancı, sağlık sorunları nedeniyle tedavisi devam eden Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’ye geçmiş olsun dileklerini sunarak “Başkanımızın selamları var. Sağlık durumu gayet iyiye gidiyor, en kısa zamanda da aramıza katılacaklar, yeniden geçmiş olsun diyor sağlık ve sıhhat diliyorum.” şeklinde temennide bulundu. 
Hacılar Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısının birinci maddesinde yer alan Karpuzsekisi Mahallesinde kayıtlı taşınmaz devir talepleri İmar Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 2’inci maddesinde yer alan 2019 yılı Hazırlık Bütçesi görüşülerek, Plan Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 3’üncü maddesinde yer alan 2018 yılı ek ödenek tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 4’üncü maddesinde yer alan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü için İller bankasından kredi çekilmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi.
Hacılar Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının beşinci ve son maddesinde ise Çekilen Kredinin Hacılar İmar A.Ş. tarafından ödenmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi.
Meclis toplantısının sonunda Meclis Başkan Vekili Ahmet Bostancı, alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.